-
Goed Gevoel - Logo
gezondheid/psycho
Goed Gevoel

10 redenen waarom je moét koken voor je lief

Koken? Je kan amper je werk, vrienden en sportactiviteiten inplannen, waar zou je dan de tijd vinden om eten klaar te maken? Laat staan dat je zin hebt om in je vrije tijd aan de slag te gaan met potten en pannen. En toch... Koken voor je lief heeft echt heel wat voordelen. Voor hem, maar ook voor jou!

1. Je kan eten wat je wil...

Hij wil altijd pizza, terwijl jij snakt naar lekkere ribbetjes. Gedaan met ruzie maken over wat jullie gaan eten! Want wie kookt, beslist wat er op tafel komt.

2. ... en zoveel je wil

En het gaat nog verder: koken of een lekkere taart bakken is ook een goed excuus om eens goed te overdrijven. Want als je zelf iets maakt, dan mag je er zoveel van eten als je wil, toch?

3. Hij kan het niet

Smaakt zijn spaghetti echt naar niets? En bakt hij jouw biefstuk veel te hard? Maak daar dan niet elke keer ruzie over, maar doe het gewoon zelf. Of: kook samen en toon hem hoe het moet.

4. Je kan hem op dieet zetten

Hoe vertel je aan je lief dat je hem veel minder sexy vindt nu hij wat extra kilootjes met zich meedraagt? Dat doe je niet. Zorg er liever voor dat hij gezonder gaat eten en kook maaltijden met veel groentjes en weinig vet. Bovendien heb je daar zelf ook van profiteren!

5. Tijd om te shoppen!

Het gaat dan wel alleen om boodschappen, maar dat geeft ons ook voldoening. Plus: het is beter om een beetje geld uit te geven aan wat extra chocolade dan een fortuin aan een kleedje dat je niet eens nodig hebt.

6. De sexy huisvrouw

Vergeet niet om een topje, kort rokje, je mooiste keukenschort en hoge hakken aan te doen en je make-up en haar te verzorgen. Want welke man houdt nu niet van een sexy huisvrouw achter het fornuis?

7. Schotel hem afrodisiaca voor

Wordt het wat saai in de slaapkamer? Dan is het hoog tijd om het voorspel al in de keuken te laten beginnen. Laat hem oesters, donkere chocolade, vijgen, honing en kreeft eten. Wedden dat die een boost geven aan jullie seksleven?

8. Seks op de keukentafel

En dat kan al heel snel gebeuren. Want welke man kan weerstaan aan jou als je net zo'n liefdevolle maaltijd hebt bereid? En hoe kan jij weerstaan aan de man die zo genoten heeft van jouw kookkunsten? Tijd om de keukentafel te ontdekken!

9. De afwas? Zijn taak!

Als dank voor het lekkere eten, zal hij wellicht voorstellen om de afwas te doen. En zo hoort het ook, want de huishoudelijke taken moeten eerlijk verdeeld worden. Ga dus gerust in de zetel zitten en geniet alvast van jou favoriete serie. "En vergeet het vuilnis niet buiten te zetten, schat!"

10. Imponeer je schoonmoeder

Je schoonmoeder zou je schoonmoeder niet zijn als ze niet voortdurend kritiek op jou zou geven. Maar als jouw vriend haar vertelt hoe goed jij kan koken, dan moét ze wel onder de indruk zijn. En hij natuurlijk ook, op álle vlakken. Want vergeet niet: de liefde van een man gaat door de maag! (lbs)

25/01/12 18u03
mailIcon print | | Meer bookmarks |

Deel jouw mening

met alle Goed Gevoel-lezeressen

 

Test jezelf! Pagina 1 van 4

Heb jij overzicht over je financien? Hoe gevoelig ben jij voor heimwee? Hoe goed gaan jullie om met geld? Wat is jouw sleutel tot succes? Ben jij een goede vriendin? Welk type moeder ben jij? Welk type ben jij? Hoe verdraagzaam ben jij? Hoe hoog is jouw seksquotint? Hoe ga jij om met relatievalkuilen? Hoe gezond maak jij ruzie? Wat voor schoonmoeder heb jij? Hoe sterk lijkt jouw partner op jouw vader? Hoe gemakkelijk ben jij op te winden? Wat voor minnaar ben jij?
| 1 | 2 | 3 | 4 |