-
Goed Gevoel - Logo
gezondheid/psycho
Goed Gevoel

De blik die mannen toont dat je (geen) interesse hebt

© Thinkstock.

Vrouwenweetjes De kunst van het verleiden... het is niet voor iedereen weggelegd. Wat er in het hoofd van vrouwen omgaat, is tot hiertoe altijd al een raadsel geweest voor de meeste mannen - althans voor het boek van Ali Campbell verscheen met enkele handige tips.

In een oogopslag kan je namelijk te weten komen of een vrouw je ziet zitten of niet. Volgens de experts zijn vooral de eerste 45 seconden van een gesprek belangrijk.

Dit is de blik die je wil: als een vrouw naar beneden kijkt, betekent dit dat ze diep aan het nadenken is. Het is een duidelijk teken dat de vrouw in kwestie interesse toont. Ook wanneer ze opzij kijkt - naar links of rechts - wil dat zeggen dat je nog steeds een kans maakt.

Als een vrouw je recht in de ogen kijkt, is dit echter een slecht teken. Dit moet je zien te vermijden. Ook als je date over je hoofd kijkt is dit niet omdat ze zich aan het inbeelden is hoe het zou zijn om met jou een wandeling bij zonsondergang te maken. Het is waarschijnlijk een teken dat je haar op de zenuwen werkt.

Wanneer de dame naar boven kijkt en vervolgens naar links, wil dat zeggen dat ze zich iets uit het verleden herinnert. En als ze eerst naar boven en nadien naar rechts kijkt, denkt ze na over de toekomst.

Er zijn nog een aantal andere signalen die aangeven hoe een vrouw zich voelt ten opzichte van een man. Als een vrouw met haar haren speelt, betekent dit dat ze je leuk vindt. Als ze haar haren naar één zijde legt om meer van haar nek, schouders en borst te tonen, vindt ze je zelfs heel leuk.

Succes mannen!

(Steffi Ophalvens)
16/03/12 17u00
mailIcon print | | Meer bookmarks |

Deel jouw mening

met alle Goed Gevoel-lezeressen

 

Test jezelf! Pagina 1 van 4

Heb jij overzicht over je financien? Hoe gevoelig ben jij voor heimwee? Hoe goed gaan jullie om met geld? Wat is jouw sleutel tot succes? Ben jij een goede vriendin? Welk type moeder ben jij? Welk type ben jij? Hoe verdraagzaam ben jij? Hoe hoog is jouw seksquotint? Hoe ga jij om met relatievalkuilen? Hoe gezond maak jij ruzie? Wat voor schoonmoeder heb jij? Hoe sterk lijkt jouw partner op jouw vader? Hoe gemakkelijk ben jij op te winden? Wat voor minnaar ben jij?
| 1 | 2 | 3 | 4 |