-
Goed Gevoel - Logo
gezondheid/psycho
Goed Gevoel

Ben je een vrouw en eet je niet graag alleen? Dan is deze site misschien iets voor jou

De website 'Invite For A Bite' brengt vrouwen van over de hele wereld met elkaar in contact om een 'girly lunch' te houden wanneer ze in een stad zijn waar ze niemand kennen.

Na de website die mooie vrouwen in contact brengt met rijke mannen waarmee ze gratis op reis kunnen, is er nu een gloednieuw concept op de markt: een site voor vrouwen die er niet van houden om alleen op restaurant te gaan wanneer ze op reis zijn.

Een businessreisje voor het werk, een citytrip na een onverwachte liefdesbreuk of een bezinningstocht om even te ontsnappen aan ons drukke leven waarin we zowel de perfecte mama, vrouw, vriendin, collega als zus moeten zijn. Neen, als moderne vrouwen zijn we al lang niet meer bang om enkel geladen met een koffer vol kleren, schoenen en beautyproducten op reis te vertrekken.

Ook in ons eentje kunnen we immers de stad ontdekken of ons 'vrouwtje' staan tijdens een congres. Maar toegegeven, alleen op restaurant gaan is nooit leuk. Want inderdaad, wie gaat er dan met ons mee als we naar het toilet moeten?

Enkel voor vrouwen
Gelukkig biedt de gloednieuwe website Invite For A Bite redding. Het concept? De website brengt vrouwen van over de hele wereld met elkaar in contact die zin hebben in een 'girly lunch' wanneer ze zich in een stad bevinden waar ze niemand kennen. "Toen ik op mijn eentje begon te reizen, vond ik het alleen moeten eten het moeilijkste. Ik at telkens zo snel ik kon en installeerde me achteraan in het restaurant met een boek. Soms bestelde ik ook gewoon iets dat ik kon opeten in mijn hotelkamer", getuigt een gebruikster op de website die verboden terrein is voor mannen.

Is deze website ook voor jou een goede oplossing of pas je toch maar liever voor dit bijzondere concept?

(Inge Ringoot)
05/05/12 14u54
mailIcon print | | Meer bookmarks |

Deel jouw mening

met alle Goed Gevoel-lezeressen

 
Happy-Summer

Alles over

Test jezelf! Pagina 1 van 4

Heb jij overzicht over je financien? Hoe gevoelig ben jij voor heimwee? Hoe goed gaan jullie om met geld? Wat is jouw sleutel tot succes? Ben jij een goede vriendin? Welk type moeder ben jij? Welk type ben jij? Hoe verdraagzaam ben jij? Hoe hoog is jouw seksquotint? Hoe ga jij om met relatievalkuilen? Hoe gezond maak jij ruzie? Wat voor schoonmoeder heb jij? Hoe sterk lijkt jouw partner op jouw vader? Hoe gemakkelijk ben jij op te winden? Wat voor minnaar ben jij?
| 1 | 2 | 3 | 4 |