-
Goed Gevoel - Logo
gezondheid/psycho
Goed Gevoel

Bierdrinkers hebben vaker seks op eerste date

© Thinkstock.

Wil je weten of je afspraakje geïnteresseerd is in seks op jullie eerste date? Dan is er een goede manier om daar achter te komen: vraag of hij (of zij) graag bier drinkt. Ben je veeleer op zoek naar een vaste relatie? Zoek dan uit of hij graag op een boot zou wonen of graag horrorfilms ziet.

Volgens de stichter van een Britse datingwebsite zijn dat enkele van de simpele vragen die je bijna alles kunnen vertellen over een potentiële partner.

Bier
Zowel mannen als vrouwen die van een pintje houden, zijn bijvoorbeeld 60 procent meer geneigd om snel in bed te duiken met een nieuwe partner. "Dat geldt zowel voor heteroseksuelen als homoseksuelen", bevestigt Christian Rudder, een Harvard-student die de datingwebsite OKCupid oprichtte.

Na het analyseren van de profielen en interacties van honderd miljoen gebruikers, stelde Rudder vast dat het drinken van bier de beste indicator is voor vluchtige seks.

Vast
Daarnaast vond hij ook drie vragen die kunnen voorspellen of het koppel een langetermijnrelatie tegemoet gaat. Hoewel de meeste mensen denken dat je het best naar hun opinies over seks, roken en God vraagt, is dat niet het geval.

Je kan zelfs twee keer beter voorspellen of jullie een een goeie 'match' zijn, door te vragen of hij graag met jou op een zeilboot zou leven. Ook door na te gaan of hij houdt van horrorfilms of als hij ooit alleen gereisd heeft, kan je de kans op een langetermijnrelatie twee keer beter voorspellen.

Deze gegevens suggereren dat de overeenkomst in het zoeken naar sensatie en opwinding veel belangrijker is dan de 'traditionele' testers, zoals religie en seks.

Zelfvertrouwen
Verder stelde Rudder ook vast dat de manier waarop een vrouw haar lichaam beschrijft overeenkomt met haar mate van zelfvertrouwen én sekslust. Vrouwen die zichzelf beschrijven als 'welgevormd' bleken meer geïnteresseerd te zijn in seks én meer zelfvertrouwen te hebben dan vrouwen die zichzelf 'slank' noemen.

Daarnaast ontdekte hij ook dat de zin in seks bij een vrouw blijft stijgen tot ze bijna veertig is, daarna stuikt het ineen. Het zelfvertrouwen blijft echter stijgen naargelang een vrouw ouder wordt.

Ten slotte stelde hij ook nog vast dat vrouwen die niet graag sporten meer moeite hebben met het bereiken van een orgasme, dat tweeters kortere relaties hebben en dat rijke mensen vaker te vinden zijn voor vluchtige seks.

(Door: Lien Buyck)
25/06/12 12u29
mailIcon print | | Meer bookmarks |

Deel jouw mening

met alle Goed Gevoel-lezeressen

 
Happy-Summer

Test jezelf! Pagina 1 van 4

Heb jij overzicht over je financien? Hoe gevoelig ben jij voor heimwee? Hoe goed gaan jullie om met geld? Wat is jouw sleutel tot succes? Ben jij een goede vriendin? Welk type moeder ben jij? Welk type ben jij? Hoe verdraagzaam ben jij? Hoe hoog is jouw seksquotint? Hoe ga jij om met relatievalkuilen? Hoe gezond maak jij ruzie? Wat voor schoonmoeder heb jij? Hoe sterk lijkt jouw partner op jouw vader? Hoe gemakkelijk ben jij op te winden? Wat voor minnaar ben jij?
| 1 | 2 | 3 | 4 |