-
Goed Gevoel - Logo
gezondheid/psycho
Goed Gevoel

Wat zijn drankje verklapt (volgens hem)

De heren van Men's Health wouden wel eens weten wat de keuze van een bepaalde drank vertelt over een man. Daar kunnen dames ook iets uit leren, toch? Daarom gingen we aan de slag met hun bevindingen en vertellen we jou graag wat drankjes zoal verklappen over mannen.

Om hun vraag te beantwoorden, gingen ze kijken naar heel wat verschillende onderzoeken rond consumentengedrag en psychologie én legden ze enkele barmannen op de rooster. Wat hier volgt is een grappig overzicht van wat mannen denken dat alcoholkeuze over hun persoonlijkheid vertelt.

Bier
Je bent verstandig, praktisch, doorgaans niet radicaal in je politieke opvattingen en je daagt graag gezag uit.

Light bier
Je bent impulsief en neemt graag risico's. Je bent meestal makkelijk om mee om te gaan, hebt respect voor autoriteit en accepteert de meeste mensen om je heen.

Wijn
Je bent volwassen en veeleisend en zeer waarschijnlijk goed georganiseerd en professioneel. Avontuur en risico's nemen, zijn niet je ding. De kans is groot dat je een universitair diploma op zak hebt.

Whiskey
Je wil het beeld van mannelijkheid en autoriteit hooghouden en je bent ontzettend kritisch. Ben je een single-maltdrinker? Dan ben je wellicht ouder dan 50. Blends worden dan weer beter gesmaakt door mannen tussen 21 en 46.

Vodka
Je bent graag de baas en je bent bewust bezig met je uiterlijk. Onafhankelijkheid en je mening kunnen geven, zijn belangrijk. Wie vodka met soda bestelt, wilt vermoedelijk wat kilo's kwijt.

Gin
Je hebt een realistische kijk op het leven en je kan comfort en veiligheid best appreciëren. Relaties zijn je leven want je focus ligt op familie en gezin. Gin is het drankje bij uitstek voor de gesofisticeerde man van middelbare leeftijd.

Rum
Je bent creatief, experimenteel en wisselt nogal snel van doel. De kans is groot dat jij houdt van jazz en kunst en dat je best excentriek en impulsief bent.

Tequila
Je bent een vrije geest en staat compleet los van prestatiedrang. Je bent extravert, leuk in omgang en een babbelaar. Wie pure tequila drinkt, heeft overduidelijk zin in een feestje.

(Door: Lynn Formesyn)
11/07/12 13u27
mailIcon print | | Meer bookmarks |

Deel jouw mening

met alle Goed Gevoel-lezeressen

 
Happy-Summer

Test jezelf! Pagina 1 van 4

Heb jij overzicht over je financien? Hoe gevoelig ben jij voor heimwee? Hoe goed gaan jullie om met geld? Wat is jouw sleutel tot succes? Ben jij een goede vriendin? Welk type moeder ben jij? Welk type ben jij? Hoe verdraagzaam ben jij? Hoe hoog is jouw seksquotint? Hoe ga jij om met relatievalkuilen? Hoe gezond maak jij ruzie? Wat voor schoonmoeder heb jij? Hoe sterk lijkt jouw partner op jouw vader? Hoe gemakkelijk ben jij op te winden? Wat voor minnaar ben jij?
| 1 | 2 | 3 | 4 |