-
Goed Gevoel - Logo
gezondheid/psycho
Goed Gevoel

Verrassend: mannen vinden deze zomeroutfits sexy

© Thinkstock.

Tenzij het superkort of superstrak is, is het moeilijk om te weten van welke looks mannen nu precies houden. Cosmopolitan vroeg daarom aan een groep mannen in welke outfits ze ons deze zomer willen zien. En dat leverde enkele verrassende resultaten op...

Scoor in een gele romper
Scoor in een gele romper © Asos.com
Een joggingbroek staat garant voor succes
Een joggingbroek staat garant voor succes © Asos.com
Goeie tip: ontbloot je schouders
Goeie tip: ontbloot je schouders © Asos.com
Een zomers jurkje doet het goed, net als de sleehakken
Een zomers jurkje doet het goed, net als de sleehakken © Asos.com
Een short met hakken = perfect
Een short met hakken = perfect © Asos.com

1. Romper
De zomerse versie van een jumpsuit, mét een korte broek, is één van de mannelijke favorieten.

Waarom? "Ik vind het geweldig als meisjes niet te veel moeite doen om er goed uit te zien. Daarom vind ik rompers leuk: dat ziet er simpel uit, maar het zijn erg lief", liet Anthony C. weten.

2. Joggingbroek
"Elke vrouw kan veel bloot tonen of strakke kleren aandoen. Ik hou er meer van als ze een joggingbroek sexy kan maken", aldus een zekere Dave.

Om dat te doen, kies je het best voor een flatterend model en kleur. Een zwarte joggingbroek met niet te strakke pijpen, is de veiligste optie.

3. Minirok
Dat mannen van een streepje bloot houden, wisten we al langer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de minirok in dit lijstje terechtkwam. Hiermee kan je ook alle kanten uit: van een blauw jeansrokje tot kleurrijke lichte rokjes. Doen!

Nathan H. is het daar volledig mee eens: "Een beetje dijbeen zien is niet alleen supersexy, maar een strakke minirok accentueert ook je kont. En dat is altijd goed."

4. Skinny Jeans
Ga je uit, maar is het te koud om een rokje of kleedje aan te trekken? Kies dan voor een skinny jeans. "Op een avondje uit zie ik een vrouw het liefst in een strakke jeans, aangezien die haar vormen tonen en haar kont benadrukken", beaamt Max F aan Cosmopolitan.

5. Topje dat schouders ontbloot
Ook met een topje waarmee je je schouders blootgeeft, kan je bij een man scoren. De reden? "Het toont niet alleen de schouder, maar ook een stukje van de rug, en dat is verschrikkelijk sexy", vindt ene Christian.

6. Ballerina's
Draag je altijd hakken? Probeer dan toch eens af te wisselen met platte ballerina's, want dat kan vele mannen bekoren.

"Als een vrouw vaker platte schoenen draagt dan hakken, dan weet je dat ze niet helemaal geobsedeerd is door beauty en zich goed in haar vel voelt", verwoordt Teke het.

7. (Slee)hakken
Toch hoeven liefhebbers van stiletto's helemaal niet te wanhopen, want er zijn ook een heel pak mannen die net hakken verkiezen.

"Ik hou van de manier waarop hakken de benen van een vrouw verlengen en spieren in de verf zet die je met platte schoenen niet ziet. Dat vind ik enorm sexy", aldus Nick.

8. Zomerse jurkjes

Ook met een zomers jurkje kan je niet veel verkeerd doen. Gelukkig maar.

"Ik vind het leuk als meisjes fleurige jurkjes dragen. Die zijn simpel, maar geven tegelijkertijd een natuurlijke, sexy look", zegt Brian.

9. Zwarte lycrabroek
Wie deze zomer sexy wil zijn tijdens het sporten, moet niet twijfelen over de outfit: trek een strakke lycrabroek aan. "Die maken de kont en benen van elk meisje meteen aantrekkelijker", vindt Andrew.

10. Short met hakken
Fan van korte shortjes? Combineer die dan zeker eens met hoge hakken. "Er gaat niets boven een meisje dat een basisoutfit met een korte short, hakken en een topje sexy en geraffineerd kan maken", klinkt het bij Nick R..

11. Een kanten beha
Ten slotte is er nog de tip van Sam H.: "Ik vind het geweldig als een vrouw er 'casual' sexy uitziet. Bijvoorbeeld als ze een kanten beha in een felle kleur draagt, die aan de zijkant en achteraan boven een wit topje uitpiept."

(Door: Lien Buyck)
03/08/12 15u45
mailIcon print | | Meer bookmarks |

Deel jouw mening

met alle Goed Gevoel-lezeressen

 
Happy-Summer

Test jezelf! Pagina 1 van 4

Heb jij overzicht over je financien? Hoe gevoelig ben jij voor heimwee? Hoe goed gaan jullie om met geld? Wat is jouw sleutel tot succes? Ben jij een goede vriendin? Welk type moeder ben jij? Welk type ben jij? Hoe verdraagzaam ben jij? Hoe hoog is jouw seksquotint? Hoe ga jij om met relatievalkuilen? Hoe gezond maak jij ruzie? Wat voor schoonmoeder heb jij? Hoe sterk lijkt jouw partner op jouw vader? Hoe gemakkelijk ben jij op te winden? Wat voor minnaar ben jij?
| 1 | 2 | 3 | 4 |