-
Goed Gevoel - Logo
gezondheid/psycho
Goed Gevoel

Dit schaadt zijn liefdesleven: twee verschillende sokken

Naast het feit dat het dragen van twee verschillende sokken een absolute modeblunder is, treft dit ook het liefdesleven en de carrière van mannen, dat blijkt uit een recente Britse enquête.

Omdat mannen vaak op mysterieuze wijze een sok kwijtspelen in de was, lossen ze dit probleem op door twee verschillende exemplaren te dragen. Dit lijkt een makkelijkeen soms zelf grappige oplossing, maar het kan verregaande gevolgen hebben zonder dat mannen zich hier bewust van zijn. Zeven op de tien vrijgezelle dames zegt namelijk dat wanneer een man op een date arriveert met twee verschillende sokken, ze hier zeker niet mee in bed zullen duiken. Een 27-jarige vrouw getuigt: "Als een man nog niet eens de moeite kan opbrengen om zichzelf te verzorgen of trots te zijn op zijn uiterlijk dan zal hij ook geen goede echtgenoot of vader zijn."

Negen op de tien bazen zegt dat wanneer hij merkt dat een sollicitant twee verschillende sokken aan heeft dit zijn kansen op de job drastisch doet afnemen, acht op de tien vindt dat een personeelslid die deze blunder begaat zijn kansen op een promotie verpest. De website Socked.co.uk helpt echter heren die hun sokken altijd kwijtspelen, ze hebben een dienst die zwarte sokken aan huis levert en voor een nieuwe exemplaar zorgen als er eentje vermist is.

(Door: Ellen Provoost)
13/09/12 12u02
mailIcon print | | Meer bookmarks |

Deel jouw mening

met alle Goed Gevoel-lezeressen

 
Happy-Summer

Test jezelf! Pagina 1 van 4

Heb jij overzicht over je financien? Hoe gevoelig ben jij voor heimwee? Hoe goed gaan jullie om met geld? Wat is jouw sleutel tot succes? Ben jij een goede vriendin? Welk type moeder ben jij? Welk type ben jij? Hoe verdraagzaam ben jij? Hoe hoog is jouw seksquotint? Hoe ga jij om met relatievalkuilen? Hoe gezond maak jij ruzie? Wat voor schoonmoeder heb jij? Hoe sterk lijkt jouw partner op jouw vader? Hoe gemakkelijk ben jij op te winden? Wat voor minnaar ben jij?
| 1 | 2 | 3 | 4 |