-
Goed Gevoel - Logo
gezondheid/psycho
Goed Gevoel
Goed GevoelWaarom papa's het anno 2014 niet gemakkelijk hebben

Waarom papa's het anno 2014  niet gemakkelijk hebben

Waar we vroeger onze kinderen nog met een gerust hart op straat lieten spelen, zijn we nu allemaal een stuk wantrouwiger geworden. Je weet immers maar nooit, met al die verhalen van pedofielen en kinderlokkers die met regelmaat opduiken. En dat ..."Waarom vragen ze nooit aan man of hij topjob met gezin kan combineren?"

"Waarom vragen ze nooit aan man of hij topjob met gezin kan combineren?"

Vorige maand gaf Max Shireson zijn functie als CEO van een techbedrijf in Californië op om een betere vader te kunnen zijn voor zijn kinderen. De opmerkelijke beslissing die hij aankondigde in een veelvuldig gedeelde blogpost, opende een ...


Honderd procent eerlijk in de slaapkamer? Dat zou er zo uitzien

Honderd procent eerlijk in de slaapkamer? Dat zou er zo uitzien

Iedereen houdt zijn of haar seksleven graag wat privé, maar ook voor onze eigen partner houden we soms wel al eens iets achter in de slaapkamer. Daarom vroeg BuzzFeed zich af hoe het eraan toe zou gaan in bed wanneer mannen en vrouwen ...Zo maak je van je job je droomjob

Zo maak je van je job je droomjob

Je huidige job langzaam maar zeker omkneden tot de job van je dromen, dat is de kunst van het jobcraften.
Alsmaar meer werknemers doen het en ook jij kan het leren dankzij het oktobernummer van Goed Gevoel.


Lig niet langer wakker van een snurkende partner

Lig niet langer wakker van een snurkende partner

Wie snurkt, produceert decibels die zijn bedpartner tot wanhoop kunnen drijven. Maar soms is snurken ook een signaal dat er iets mis is met de ademhaling tijdens de slaap en komt ook de gezondheid van de snurker zelf in gevaar.
Goed Gevoel sprak ...Test jezelf! Pagina 1 van 4

Heb jij overzicht over je financien? Hoe gevoelig ben jij voor heimwee? Hoe goed gaan jullie om met geld? Wat is jouw sleutel tot succes? Ben jij een goede vriendin? Welk type moeder ben jij? Welk type ben jij? Hoe verdraagzaam ben jij? Hoe hoog is jouw seksquotint? Hoe ga jij om met relatievalkuilen? Hoe gezond maak jij ruzie? Wat voor schoonmoeder heb jij? Hoe sterk lijkt jouw partner op jouw vader? Hoe gemakkelijk ben jij op te winden? Wat voor minnaar ben jij?
| 1 | 2 | 3 | 4 |