-
Goed Gevoel - Logo
gezondheid/psycho
Goed Gevoel

Padma Patil uit Harry Potter lijkt nu sprekend op Kylie Jenner

© Warner Brothers. Padma Patil is hier rechts te zien op de foto.

In 'Harry Potter en de Vuurbeker' is Ron weinig enthousiast om met Padma Patil naar het kerstbal te gaan, maar dat zou nu waarschijnlijk wel anders zijn. Afshan Azad (28) die de Ravenklauw-studente speelde, lijkt tegenwoordig immers als twee druppels water op Kylie Jenner.

© Warner Brothers

Hoewel Afshan Azad zich op Instagram nog altijd omschrijft als "het Indiase meisje dat in Harry Potter speelde", liggen haar laatste draaidagen al even achter haar. Nadat ze een laatste keer in de rol van Padma Patil kroop in 'Harry Potter en de Relieken van de Dood deel 2' in 2011, maakte ze een einde haar acteercarrière.

Ze woont momenteel in Londen en het is niet exact geweten wat ze nu voor de kost doet. Tegenwoordig wordt ze ook wel eens de 'Kylie Jenner van Bangladesh' genoemd, en vorig jaar schreven ze bij Teen Vogue nog een heel artikel over haar make-upkunsten, die Azad trots toont op Instagram. En ook wij moeten toegeven dat ze best wel wat wegheeft van de halfzus van Kim Kardashian. Wat vind jij?

(Door: TVM)

Saturdazed ♠️

3,757 Likes, 47 Comments - Official Afshan (@afshanazad) on Instagram: "Saturdazed ♠️"

@patrickbastonmakeup ✨ #myknightinshiningarmour #simples

2,153 Likes, 20 Comments - Official Afshan (@afshanazad) on Instagram: "@patrickbastonmakeup ✨ #myknightinshiningarmour #simples"

Hello Flower

2,774 Likes, 23 Comments - Official Afshan (@afshanazad) on Instagram: "Hello Flower "

21/03/17 10u30
mailIcon print | | Meer bookmarks |

Deel jouw mening

met alle Goed Gevoel-lezeressen

 

Test jezelf! Pagina 1 van 4

Doe de burn-outtest Welk stresstype ban jij? Hoeveel zelfdiscipline heb jij? Hoe gevoelig ben jij voor heimwee? Wat is jouw sleutel tot succes? Ben jij een goede vriendin? Welke denkfouten maak jij? Hoe spiritueel ben jij? Hoe verdraagzaam ben jij? Wat vertelt jouw parfum over jou? Hoe vatbaar ben jij voor een bore-out? Hoe ga jij om met relatievalkuilen? Hoe sociaal competent ben jij? Hoe gezond maak jij ruzie? Hoe ga jij om met (moeilijke) collega's?
| 1 | 2 | 3 | 4 |