-
Goed Gevoel - Logo
gezondheid/psycho
Goed Gevoel

NINA tipt: Deliveroo nu ook beschikbaar in Leuven

© Deliveroo.

Persoonlijk ben ik een grote fan van de online maaltijdleveringsdienst Deliveroo, ik bestel er dan ook nét iets te vaak eten op. Tot groot plezier van mijn smaakpapillen, alleen mijn portefeuille is er minder blij mee. Maar dat terzijde. Sinds vandaag kunnen ook inwoners van Leuven zich te goed doen aan restauranteten aan huis.

Voor wie nog niet bekend is met het systeem van Deliveroo, het werkt als volgt: je vult je adres in, tikt in wanneer je de maaltijd wil ontvangen en ziet meteen een uitgebreide lijst van restaurants verschijnen die maaltijden aanbieden in een leveringzone van 2,5 km.

De bestellingen en betalingen worden helemaal online behandeld, op deliveroo.be of via de app (iOS & Android). Bestellingen kunnen op het moment zelf geplaatst worden of de dag ervoor al besteld worden. Het traject van de biker en de bestelling is via GPS-tracking te volgen zodat je exact weet waar je eten zich bevindt.

In Leuven hebben al meer dan 20 restaurants, waaronder Balls & Glory, Greenway en Huis der Burgers zich aangesloten op het platform. Al moeten er nog veel meer volgen in de toekomst.

(Door: Timon Van Mechelen)
21/04/17 07u30
mailIcon print | | Meer bookmarks |

Deel jouw mening

met alle Goed Gevoel-lezeressen

 
Happy-Summer

Test jezelf! Pagina 1 van 1

Wat is de slaagkans van je dieet? Hoe groot is jouw kans op een suikerverslaving ?
| 1 |