-
Goed Gevoel - Logo
gezondheid/psycho
Goed Gevoel

Steeds meer vrouwen met smartphones

Steeds meer vrouwen gebruiken een smartphone om hun hectische professionele en persoonlijke leven op orde te brengen. Een smartphone is een gsm waarmee je onder andere kunt mailen. Het aantal vrouwen in de VS met zo'n gsm groeit twee keer zo snel dan het aantal mannen.

Mooi design
Vrouwen vinden het heel belangrijk dat hun telefoon er goed uitziet, steeds meer merken spelen hier op in en brengen vrouwelijke exemplaren in mooie kleurtjes en vormen uit. Maar vrouwen kijken toch het meest naar multimediamogelijkheden bij aankoop, meldt 6minutes.be.

Rijker leven
Vroeger gebruikten vrouwen de smartphone vooral voor hun werk, nu gaan ze het meer en meer in hun privéleven integreren. Twee derde van de vrouwen met een smartphone zelfs het zelfs eerder voor haar plezier dan professioneel. Vrouwen vinden dat de smartphone hun leven rijker maakt. Het vergemakkelijkt het brengen en halen van de kinderen, het maken van afspraakjes met vriendinnen en het versturen van mails.

Belangrijke speler
Vrouwen worden een steeds belangrijke speler op de multimediamarkt. Zo beslist in 71% van de huishoudens de vrouw over de internetprovider en andere multimediavoorzieningen. (ep)

12/06/08 15u52
mailIcon print | | Meer bookmarks |

Deel jouw mening

met alle Goed Gevoel-lezeressen

 
Happy-Summer