-
Goed Gevoel - Logo
gezondheid/psycho
Goed Gevoel
Goed Gevoel

Zo blijft je lippenstift nooit meer aan de rand van je glas kleven

© thinkstock.

Ga je vanavond uit met vriendinnen of misschien heb je wel een romantisch etentje op de planning staan? Altijd vervelend als je net gestifte lippen dan een ietwat viezige afdruk achterlaten op je glas en je om het uur naar het toilet moet snellen om opnieuw een laagje aan te brengen. Wij vonden daar iets op!

De eerste tip komt van de koningin der rode lippenstift Marilyn Monroe, herself. Zo ga je te werk: Breng je favoriete kleur lipstick aan zoals altijd. Vervolgens neem je een papieren zakdoek en trek je -na heel wat gepruts- de twee dunne kantjes waaruit zo'n papiertje is opgebouwd uit elkaar. Plaats één van die twee laagjes over je lippen en druk stevig aan. Dan neem je wat los poeder op een borstel, en breng je het rijkelijk aan op je lippen, over het papier. Dat herhaal je een paar keer. Het resultaat is lipstick die de rest van de dag muurvast op z'n plek zit.

Heb je geen los poeder in huis? Dan kan het zelfs nog makkelijker. Maak simpelweg de bovenkant van je glas vochtig, zodat je lippenstift er zich niet kan hechten.

18/03/17 19u30
mailIcon print | | Meer bookmarks |

Deel jouw mening

met alle Goed Gevoel-lezeressen

 
Happy-Summer