-
Goed Gevoel - Logo
gezondheid/psycho
Goed Gevoel

Eva Lacres in Antwerpen

Wie in Antwerpen ontspanningsmassage zegt, zegt Eva Lacres. In haar smaakvol ingerichte appartement met hoog zen-gehalte in het hartje van de stad liet al menige wellnessfanaat zich vakkundig in de watten leggen.

Ik word verwelkomd met een glas Amé (een alcoholvrij bruisend drankje) en een heerlijk schoteltje sushi. So far, so good. Maar dan moet ik een keuze maken uit het indrukwekkende aanbod verwenmassages: kies ik de hamambehandeling (eerst scrubben, dan oliën), een ayurvedische massage met essentiële oliën, een traditionele Thaise massage, of een stoel-, bank- of voetmassage? Ik opteer na even wikken en wegen voor het laatste. Toegegeven, die klinkt misschien het minst exotisch, maar nadat een joodse wijsgeer ooit zei dat je je voeten extra goed moet verzorgen omdat zij als enige lichaamsdeel direct contact hebben met de aarde, kreeg het aspect voetverzorging voor mij bijna een spirituele dimensie. Eva is tijdens de voetreflexologiesessie blijkbaar in een gulle bui, want ze neemt er zonder probleem meteen mijn benen ook maar bij. Eerst verwijdert ze met een zachte maar grondige scrub op basis van walnoten en munt alle dode huidcellen, waarna ze meer dan een halfuur lang mijn onderdanen masserend verwent. Eelt weg, grauwe huid weg, en voetjes in topconditie: ze zijn mijn fijnste sandaaltjes weer waardig.

Massagelounge
Massages zijn heerlijk, maar omdat gedeelde pret dubbele pret is, kan je sinds kort ook bij Eva Lacres terecht in haar massagelounge voor een massageonderonsje. Je kan samen met je partner, vrienden, collega's of familie proeven van verschillende massagetechnieken. Tussen twee behandelingen in mag je lekker onderuitgezakt in de bank ontspannen met een glaasje en oosterse snacks. Er is keuze tussen drie verschillende combinaties. De 'eenvoudigste' is een 90 minuten durende mix van een volledige lichaamsscrub, een ontspanningsmassage en een stoelmassage (75 euro per persoon, drank en hapjes inbegrepen). Tweede combinatie is een twee uur durende behandeling waarin ook shiatsu (Japanse drukpuntmassage) en een verzorgend gelaatsmasker zitten (95 euro per persoon). De derde mogelijkheid is een royale combinatie van een scrub, massages en de nieuwe oorkaarsentherapie (125 euro per persoon). Eva Lacres: 'Dat besteed ik uit aan een specialist. Het gaat hier om een behandeling met linnenstrookjes gedrenkt in essentiële oliën en was die in de ooringang gebracht worden ter bevordering van sinussen, gehoor, zenuwstelsel en hersenen.'
Voor een gezonde geest in een gezond lichaam moet je in elk geval in de massagelounge van Eva Lacres zijn!

Meer info?
Eva Lacres, Everdijstraat 37/4, 2000 Antwerpen.
Tel.: 0475/32.66.50.

Website: www.ontspanningsmassage.be.

Openingsuren op afspraak: elke dag van 9 tot 22 uur.
Bedrijfs- en stoelmassages zijn ook mogelijk (20 euro per persoon, incl. transport en btw).

Door Sophie Matthys
(Goed Gevoel, juni 2003)

01/01/08 00u01
mailIcon print | | Meer bookmarks |

Deel jouw mening

met alle Goed Gevoel-lezeressen

 
Happy-Summer

Alles over

Test jezelf! Pagina 1 van 1

Test je zon-IQ Risicotest op type 2 diabetes Welk slaaptype ben jij? Hoe vatbaar ben jij voor een bore-out? Hoe gezond maak jij ruzie? Ben jij klaar om te stoppen met roken? Hoe goed ken jij je lichaam? Loop jij risico op een burn-out? Hoe hypochondrisch ben jij? Hoe groot is jouw kans op een suikerverslaving ? Hoe moe ben jij ? Zo vermijd je een burn-out ! Doe jij genoeg om je gebit gezond te houden? Hoe hypochondrisch ben jij? Hoe goed kun jij loslaten?
| 1 |