-
Goed Gevoel - Logo
gezondheid/psycho
Goed Gevoel

Maak kennis met Napflix: Netflix voor wie slaapproblemen heeft

© unsplash.

Dat wij op NINA-redactie grote fan zijn van Netflix is geen groot geheim. Verschillende keren per week bingewatchen we er onze favoriete series op tot diep in de nacht, wat helaas ook zorgt voor een permanent slaaptekort. Twee Spanjaarden hebben daar nu iets op gevonden met 'Napflix'.

'Napflix' werkt eigenlijk helemaal hetzelfde als Netflix, alleen is het aanbod iétsje anders. In plaats van de nieuwste series, bestaat het aanbod van 'Napflix' uit de meest saaie films en series ooit. Denk aan een documentaire over alle schapenrassen, de finale van een Pétanque-toernooi en een zwart-wit kortfilm waarbij de focus ligt op metrodeuren. Kortom beelden waarvan je in slaap valt en die je zeker niet wil bingewatchen. Slaaptekort opgelost!

Napflix is een uitvinding van de twee Spanjaarden Víctor Gutierrez de Tena en Francesc Bonet. De website is tot nu toe helemaal gratis!

16/11/16 19u00
mailIcon print | | Meer bookmarks |

Deel jouw mening

met alle Goed Gevoel-lezeressen

 
Happy-Summer

Test jezelf! Pagina 1 van 1

Test je zon-IQ Risicotest op type 2 diabetes Welk slaaptype ben jij? Hoe vatbaar ben jij voor een bore-out? Hoe gezond maak jij ruzie? Ben jij klaar om te stoppen met roken? Hoe goed ken jij je lichaam? Loop jij risico op een burn-out? Hoe hypochondrisch ben jij? Hoe groot is jouw kans op een suikerverslaving ? Hoe moe ben jij ? Zo vermijd je een burn-out ! Doe jij genoeg om je gebit gezond te houden? Hoe hypochondrisch ben jij? Hoe goed kun jij loslaten?
| 1 |