-
Goed Gevoel - Logo
gezondheid/psycho
Goed Gevoel

Daarom drinken de Kardashians geen alcohol

© photo news. Kendall Jenner hier te zien op de catwalk van Marc Jacobs.

Waar wij ons met alle moeite van de wereld door Tournée Minérale sleuren, drinken de Kardashians blijkbaar al heel hun leven amper. Hoe dat komt? Dat legt zus Khloe uit ter promotie van haar nieuwe programma genaamd 'Kocktails With Khloe' dat vorige maand in première ging. Van een gepaste naam gesproken.

Khloe Kardashian
Khloe Kardashian © Reporters / XPosure

In een interview met de Amerikaanse ELLE vertelt Khloe dat Kim Kardashian nooit drinkt, zwanger of niet. "Het is gewoon echt haar ding niet". "Kourtney dronk wel toen ze nog naar school ging en voor ze zwanger was. Maar aangezien ze letterlijk al zes jaar zwanger is of borstvoeding geeft, drinkt ze nu nog amper. Het moederschap heeft haar daarin best wel veranderd. Al zal ze geen nee zeggen tegen een glaasje champagne met oudjaar bijvoorbeeld."

Halfzusjes Kendall en Kylie zijn ook al niet de grootste drinkers, hoewel ze het ene hippe feestje na het andere afstruinen. "Het is ook gewoon hun ding niet. Zelfs als ze in Europa zijn waar de minimumleeftijd voor alcohol op 18 ligt in plaats van op 21 zoals in Amerika, drinken ze niet. Kendall is daar ook veel te vastberaden en gefocust voor, ze richt zich volledig op haar modellen- en fotografiecarrière," aldus Khloe.

En Khloe zelf? Hoewel ze niet over haar eigen alcoholconsumptie sprak in het interview, weten fans van 'Keeping Up With The Kardashians' wellicht dat Khloe niet vies is van een drankje hier en daar. In 2007 werd ze nog opgepakt voor dronken rijden.

(Door: TVM)
23/02/17 11u30
mailIcon print | | Meer bookmarks |

Deel jouw mening

met alle Goed Gevoel-lezeressen

 
Happy-Summer

Test jezelf! Pagina 1 van 1

Test je zon-IQ Risicotest op type 2 diabetes Welk slaaptype ben jij? Hoe vatbaar ben jij voor een bore-out? Hoe gezond maak jij ruzie? Ben jij klaar om te stoppen met roken? Hoe goed ken jij je lichaam? Loop jij risico op een burn-out? Hoe hypochondrisch ben jij? Hoe groot is jouw kans op een suikerverslaving ? Hoe moe ben jij ? Zo vermijd je een burn-out ! Doe jij genoeg om je gebit gezond te houden? Hoe hypochondrisch ben jij? Hoe goed kun jij loslaten?
| 1 |