Leven als personages uit Sex and the City

doorRedactieop 02/04/2008

De gekte rond de première van de Sex and The City film blijft voortduren. Nadat een vrouw 33.000 euro bood om de première te kunnen bijwonen, kun je nu voor iets meer dan 15.000 euro 5 dagen in de huid van de hoofdrolpspeelsters kruipen.

Fantasie
Een reisbureau biedt een 5-daagse tour in New York aan voor 24.000 dollar waarbij je in de schoenen wandelt van Samantha, Charlotte, Miranda en Carrie van Sex and the City. Jonna Konstantinakos oprichtster van het agentschap: " Het is een fantasie voor veel vrouwen. Er wordt nog over de ganse wereld over de serie gepraat."

Perfecte zaterdag
De vrouwen wonen niet alleen de première bij op 27 mei. Ze krijgen ook wellnessbehandelingen, manicures en pedicures. De deelneemsters logeren in het Plaza Athenee hotel, waar de voorlaatste aflevering werd gefilmd. Ze brunchen bij Cafeteria waar Carrie en Samantha ook vaak afspraken. Verder kunnen ze een "perfecte zaterdag" meemaken, gevuld met activiteiten die de personages ook leuk zouden vinden.

Elk wat wils
Types die op Miranda lijken gaan op een rustige shopping trip en joggen in Central Park. Mensen die eerder als Charlotte zijn, brengen een bezoekje aan kunstgalerieën. Vrouwen die gelijkenissen vertonen met Samantha bezoeken een winkel met seksspeeltjes. Meer informatie over de tour vind je hier. (ep)

Kruip voor 15.000 euro in de huid van Carrie Bradshaw.