Recept van de dag: overnight oats met pindakaas

doorValérie Wautersop 10/06/2017

Elke dag schotelen we je met plezier een recept voor dat zowel lekker als gezond is.

Dit heb je nodig:

  • 3/4 kopje havermout
  • 1/2 banaan
  • 2 eetlepels pindakaas
  • 1 eetlepel honing
  • 1/2 kopje melk
  • (om af te werken) 1/2 banaan
  • (om af te werken) 2 eetlepels pindakaas

Zo ga je aan de slag:

  1. Giet de havermout in een glazen weckpot
  2. Neem een kommetje, en prak daarin de halve banaan plat met een vork. Voeg de pindakaas en de honing toe en meng goed door.
  3. Voeg melk toe aan de weckpot met de havermout. Voeg ook het bananenmengsel toe.
  4. Doe het deksel op de pot en zet een nachtje in de koelkast.
  5. Werk 's ochtends af door de andere helft van de banaan in schijfjes te snijden, en deze samen met twee lepels pindakaas aan de overnight oats toe te voegen. Smakelijk.