Slanker silhouet met Lipton Linea

doorRedactieop Invalid date
De koude versie, in handige meeneemflesjes.

Tot 5 centimeter minder buikvet en een slanker silhouet door niets te doen? Het kan met Lipton Linea. Deze drank op basis van groene thee helpt je immers zorg te dragen voor je silhouet. Lipton linea verschilt van andere drankjes op basis van groene thee, door het grote aantal catechines dat in de drank aanwezig is. Catechine is een natuurlijk bestanddeel dat ook terug te vinden is in appels, druiven, cacao, wijn¿ en in grote getale in groene thee.

Goed voor gezondheid én lijn
Verschillende onderzoeken legden een link tussen catechines uit groene thee en een hele reeks gezondheidsvoordelen, zowel bij hart- en vaatziekten, celvernieuwing en de preventie tegen neurogeneratieve aandoeningen, zoals Alzheimer of Parkinson.

Daarnaast beïnvloeden ze ook de verdeling van lichaamsvetten, wat er op zou kunnen wijzen dat catechines de vetverbranding kunnen bevorderen waardoor ze het gewicht onder controle kunnen houden. Opgelet: Lipton Linea helpt je niet vermageren, wel om je buikvet te verminderen en zo je silhouet slanker te maken.

2 smaken, 2 varianten
Voor Lipton Linea werd dan ook de hoeveelheid catechines opgevoerd tot dubbel zoveel als in de andere groene thee-dranken. Bovendien bevat het drankje geen calorieën, wat het extra goed voor de lijn maakt. Er zijn twee smaken (citrus en ananas) en twee varianten (koud & warm) op de markt. Vier verschillende drankjes dus, voor elke vrouw wat wils.

Platte buik alstublieft!
Onlangs nog bleek uit onderzoek dat de vrouw een stevige boezem én een platte, stevige buik het belangrijkst vindt. Met Lipton Linea, in combinatie met evenwichtige voeding en voldoende beweging, kan alvast dat laatste beter bereikt worden. (edp)

Lipton Linea warm, in de vertrouwde theezakjes.