Tips voor seks op spannende plaatsen

doorRedactieop 10/02/2009

Wil je voor Valentijn je partner verrassen met een spannende vrijpartij, maar weet je niet waar te beginnen aan seks op bijzondere plaatsen? We geven je enkele tips van hoe je dit best aanpakt.

Natuur
Hoewel het nu wel koud is, is seks in de natuur het proberen waard. "Ik heb nog nooit van patiënten klachten gehoord over seks in de buitenlucht", aldus gynaecologe Suzanne Merrill-Nach. Je loopt wel wat risico op huidirritatie door netels of andere planten en insecten. Als je seks op het strand overweegt, kijk dan uit voor wrijving met je huid en het zand. Dat kan wondjes veroorzaken. Neem, om het discreet te houden, een dekentje mee en zorg er voor dat je wat verscholen zit.

Vliegtuig
Iedereen weet dat de piepkleine wc's in vliegtuigen niet optimaal zijn voor een vrijpartij. Als je met één been op het toilet steunt terwijl je partner je al staand langs achter penetreert, heb je het meeste plaats. Discretie is hier ook ontzettend belangrijk. Zorg ervoor dat je partner enkele minuten voor jou naar het toilet gaat en hou het zo stil mogelijk. Om niet te hard op te vallen is een vluggertje ideaal. Volgens steward Brandon Hamm blijft het vliegtuigpersoneel wel discreet als ze weten wat er in het toilet gaande is.

Water
Als je vrijt in een heet bad, kan je je na afloop duizelig voelen door de hitte. In een publiek bad sta je best even stilbij de risico's van een slechte hygiëne. Je kunt door bacteriën namelijk een huidinfectie oplopen die jeuk veroorzaakt, deze moet met antibiotica behandeld worden. Warm water zorgt er ook voor dat glijmiddelen sneller oplossen, waardoor je vagina sneller geïrriteerd kan raken. Besef ook dat het moeilijk is om veilig te vrijen in het water. Warm water kan namelijk een negatief effect hebben op de werking van condooms.

Wagen
Seks tijdens het rijden is vrijwel uitgesloten omdat de kans groot is dat je dan de controle over het stuur verliest. Het voorspel kan wel al rijdend, je kan elkaar op verschillende manieren plagen, streel ondeugende plekjes en fluister stoute dingen in het oor van je partner. Parkeer je auto op een verlaten plekje wanneer de nood het hoogst is en laat je dan volledig gaan. (ep)