Vijf manieren om meer van je borsten te genieten

doorRedactieop Invalid date

Borsten zijn voor veel vrouwen een verleidingsmiddel, ze weten perfect hoe ze het hoofd van een man ermee gek moeten maken. Maar wat ze vaak niet beseffen, is dat hun borsten ook hen plezier kunnen verschaffen. Met deze vijf tips zul je meer opwinding beleven tijdens het vrijen.

Oxytocine

Wanneer je partner je borsten streelt, maken je hersenen het gelukshormoon oxytocine aan, wat een warm gevoel geeft. Het is een liefdeshormoon dat ook vrijkomt door te knuffelen of een orgasme, het zorgt voor een eenheidsgevoel tussen jou en je partner. Tijdens het vrijen kun je dit effect versterken als je partner wanneer jij op hem zit zijn armen rond je nek slaat, waardoor je borsten tegen zijn borstkas gedrukt worden. Of in de missionarishouding kun je hem dichtbij trekken zodat je tepels zijn borstkas raken. Als je dan tegelijkertijd ademt, krijg je een intiemer gevoel.

Strelingen
Net zoals een erectie bij mannen, kunnen de borsten van vrouwen rechter gaan staan zonder lichaamscontact. De gedachte aan seks alleen al kan effect hebben op je borsten. Laat je partner zachtjes het gebied tussen je borsten strelen, hij kan bijvoorbeeld heel zachtjes cirkels maken. Zo streelt hij de microscopisch kleine haartjes op je borsten en dit zorgt voor een heerlijk gevoel door de stimulatie van de kleine zenuwen vlak onder de huid. Hij kan ook je borsten inwrijven met massageolie of een veertje voor een zinderend gevoel.

Meest erogene zone
Wist je dat de tepels niet het meest gevoelige onderdeel van je borsten zijn? Het gebied net boven het tepelhof is de meest erogene zone, dat blijkt uit onderzoek. Laat daarom je partner dit gebied ontdekken met een ijsblokje en blaas hierop. Hij kan tijdens het vrijen ook met zijn tong cirkels tekenen rond het gebied en dan rustig overgaan naar de tepel.

Douche
Spring in een hete douche met je partner. De warmte zorgt dat er meer bloed naar je huidoppervlakte stroomt en word je gevoeliger voor zijn aanrakingen. Laat hem je borsten inzepen of masseren met de waterstraal van de douchekop.

Grootte
Wist je dat je borsten tot een kwart in grootte kunnen toenemen als je opgewonden bent? Ook is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de borst in de manier waarop je vast neemt. Grotere borsten mogen kunnen wat meer verdragen omdat ze meer vetweefsel hebben. Met kleinere borsten moet je iets voorzichtiger omspringen, druk dan je borsten bijvoorbeeld voorzichtig naar elkaar toe met je armen, dit heeft ook een vergrotend effect. (ep)