Vreemdgaan voor dummies: zo raak je nooit betrapt

doorRedactieop 15/04/2011

1 op 5 mannen en vrouwen gaat vreemd, zo toont een onderzoek van Durex aan. Gerechtvaardigd of niet, een uitgekomen affaire geeft meestal aanleiding tot echtscheiding en/of relatiebreuk. Naar aanleiding van de filmrelease The Dilemma, stuurt het persbureau 'Waytoblue' een aantal handige tips rond waardoor je niet betrapt zal worden.

Tip 1: Geen Facebook
Weet dat het aantal echtscheidingen en relatiebreuken door Facebook elk jaar opnieuw de hoogte in schiet. Verbied jezelf en je minnaar om contact te houden via Facebook want vroeg of laat merkt iemand het op dat jij de laatste tijd wel verdacht vaak reageert op die ene persoon zijn status of haar foto's. Het is misschien geen slecht idee om elkaar niet eens als vriend toe te voegen want dan kan een van de twee het toch niet laten om een flirterige opmerking te maken op een van je foto's of activiteiten. En zelfs al zend je privéberichten naar elkaar, je weet nooit wie toegang tot je laptop of smartphone heeft en met de nieuwe Facebook Messages is er geen manier om je berichten 100% te verwijderen.

Tip 2: Lezen en wissen

Je aanbidder of aanbidster mag dan nog het meest lieve berichtje of meest romantische gedichtje sturen, het is van essentieel belang dat je het leest en het meteen wist.

Tip 3: verwijder verzonden berichten

Vergeet ook zeker je verzonden e-mails en berichten niet te wissen.

Tip 4:  Koosnaampjes
Zorg ervoor dat je je partner nooit bij zijn naam noemt maar altijd met een koosnaampje naar hem verwijst. Het helpt je veel gênante situaties voorkomen waar je je van naam vergist.

Tip 5:  Breng je partner op de hoogte

Niet van je affaire, maar wel van een bepaalde persoon die je vanaf nu regelmatig zult moeten contacteren voor het werk of een andere, meer plausibele reden. Zo vermijd je situaties waar argwaan zou ontstaan.

Tip 6: Zoek het zo ver mogelijk

Zoek een ontmoetingsplaats waar je bijna 100% zeker van bent dat je partner daar nooit komt. Wees niet enkel op je hoede voor je partner maar ook voor zijn vrienden of collega's. Zorg dat zij ook niets in de gaten krijgen. Zorg er voor dat je nieuwe vlam minstens 40 km verwijderd is van je partner.

Tip 7: Zwijgen is de boodschap

Niemand mag het weten, alleen die persoon in vertrouwen die je voor 100% vertrouwt. Een geheim dat je deelt, kan altijd uitlekken.

Tip 8: Nooit in je eigen woning

Hoe zeker je ook mag zijn dat je geen bezoek moet verwachten, spreek nooit af met je minnaar in je eigen huis. Er is niet alleen een grotere kans op betrapping, maar iemand kan je ook opmerken met je nieuwe lover en vervelende vragen beginnen stellen.

Tip 9: Niet te familiair
Je vlam mag dan nog zo leuk zijn, er is geen enkele reden om zijn vrienden of familie te leren kennen. Wees je ervan bewust dat het nog steeds om een affaire gaat en niet om een nieuwe relatie. Die heb je thuis al.


Film
De film The Dilemma, vanaf 11 mei in de cinema, met onder meer Vince Vaughn gaat het over het mislukken van vreemdgaan. Jennifer Connely, Beth in de film, wordt bij het vreemdgaan betrapt door Ronny (Vince Vaughn), de beste vriend van haar man Nick (Kevin James). Bovenstaande  tips kwamen voor de hoofdpersonages alvast te laat.  (lvl)