Zet Moeder Natuur een hak: draag een beha in bed

doorRedactieop 09/04/2011

Sommige vrouwen gooien alles in de strijd om de gevolgen van de zwaartekracht tegen te gaan. Ze verdoezelen hun hangborsten, smeren allerhande crèmes op hun boezem en roepen soms zelfs de hulp in van een plastische chirurg. Maar volgens tv-presentatrice Marielle Frostrup is dat perfect te verhelpen. Hoe? Door dag en nacht een beha te dragen.

Geen eindeloze fitness-sessies of plastische ingrepen. Je kunt de strijd tegen de hangborsten ook vanuit je bed aanbinden door simpelweg een beha te dragen. Althans, dat beweert het 48-jarige sekssymbool Frostrup.

Geen gepruts

"Het beste advies dat ik ooit kreeg, komt van Paula Yates. Toen ik voor de zoveelste keer over mijn borsten jammerde, smeekte Paula me om in geen enkel geval aan mijn voorgevel te laten prutsen. Ze verklapte dat ze al meer dan 15 jaar dag en nacht een beha draagt. Dus volgde ik haar goede raad op en draag ik sinds kort steevast een beha in bed!"

Yates en Frostrup zijn niet de enige dames die prat gaan op dit schoonheidstrucje, ook Marilyn Monroe hield meer dan een halve eeuw geleden op dezelfde manier haar flinke boezem in vorm.

"Soms werp ik een blik in de spiegel en sta ik ervan te kijken dat alles zo snel gaat hangen. Ik weet dat niemand er eeuwig jong uit kan zien, dus probeer ik het verouderingsproces dan maar een beetje weg te lachen." besluit Frostrup. (kgm)

Mariella Frostrup houdt vanaf nu ook haar beha aan in bed.