De lifehack die iedere ouder moet kennen

doorValérie Wautersop 28/06/2016, laatst bijgewerkt op 26/06/2016

Een zorgeloze zomer dankzij een vloeibare pleister en een balpen? Wij leggen je graag uit hoe deze twee items je kunnen helpen met een gerust hart op vakantie of dagtrip te vertrekken.

De zomermaanden zijn met stip het moment waarop de meeste kinderen verloren lopen. Gescheiden raken van mama of papa is immers snel gebeurd wanneer je je in een grote menigte bevindt op een festival, op het strand of in een pretpark. Vooral bij kleine kinderen, die doorgaans geen gsm bij de hand hebben en al helemaal geen telefoonnummer uit het hoofd kennen, durft dat al eens voor grote drama’s zorgen. Door simpelweg je eigen gsm-nummer op de hand of de arm van je koter te schrijven, en deze te fixeren met vloeibare pleister, zorg je ervoor dat wie je verloren kind vindt je makkelijk kan contacteren. De vloeibare pleister zorgt ervoor dat je nummer de hele dag lang perfect leesbaar blijft zitten, omdat hij beschermt tegen vocht en wrijving.

Wij vonden alvast een goede vloeibare pleister om je kind veilig door de zomer te helpen. (Ook erg handig wannneer je voeten helemaal kapot zijn na een succesvol dagje rondlopen in het pretpark of op een festival, trouwens!)