Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Je energielevel bereikt een historisch dieptepunt": jouw horoscoop voor deze week

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Gelukkig in de liefde!

Relaties Planeten Venus en Jupiter hebben een zeer romantische invloed op je leven deze week. Heb je een lief, dan staat je een heerlijke week vol passie te wachten. Ben je single, dan pakt een first date supergoed uit.

Gezondheid Planeet Jupiter maakt je krachtig en fit. Ook ben je positief gestemd, wat je enthousiast en vol vertrouwen maakt. Let alleen op dat je niet te veel wilt gaan doen. 

Carrière Dit is een topweek om salarisverhoging te vragen. Planeet Venus steunt je hierbij. Wil je solliciteren, zorg dan dat je meer salaris vraagt dan je werkelijk wilt. De kans is groot dat je dit krijgt.

Geld Planeet Venus in je teken, voorspelt een financieel positieve week. Je hebt genoeg te besteden of je ontvangt een extraatje. Vergeet er niet van te genieten.

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Een week vol verrassingen.

Relaties Planeten Mars en Uranus maken de week allesbehalve saai, Stier! Misschien neemt iemand onverwacht contact met je op voor een date of je lief weet iets spannends te verzinnen. Hoe het ook uitpakt, het verloopt positief.

Gezondheid Door alle spetterende wendingen is het wel van belang, dat je af en toe je rust pakt. Ook toffe activiteiten vragen energie. Bewaak daarom je grenzen en geef toe aan je moeheid. 

Carrière Niets verloopt volgens plan, ook daar zorgen planeten Mars en Uranus voor. Weet dat het niet door jou komt, dit zijn invloeden van buitenaf. Doe je ding en ga zo goed mogelijk mee in de flow van de week. 

Geld De kans is groot dat er een onverwachte uitgave aankomt. Daarom is het goed om wat spaargeld te hebben. Wanneer je dat hebt, kun je dit prima opvangen. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Neem tijd voor jezelf.

Relaties Vooral mensen die zeer direct of zelfs kwetsend zijn, weten je te raken. Je weet je verbaal goed te weren, alleen voelt het niet goed. Dit houdt je gemoederen flink bezig. 

Gezondheid Je hebt tijd nodig om je gedachten op een rijtje te zetten en te verwerken wat er allemaal gebeurt. Je eigen planeet Mercurius staat in je teken en dan heb je daar extra behoefte aan. Dit helpt je gelukkig wel om beter in je vel te komen zitten. 

Carrière Ontwikkelingen verlopen niet zo voorspoedig als je misschien zou willen. Je moet op reacties wachten of resultaten blijven uit. Toch is het belangrijk dat je niet aan jezelf gaat twijfelen.

Geld Probeer zoveel mogelijk (online) shoppen te voorkomen. Om jezelf beter te voelen, heb je zin om toffe spullen te kopen. Helaas laat je huidige budget dat niet toe. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Een voorspoedige week.

Relaties Dit is een prima week om tijd met je lief door te brengen. Ga samen op het terras zitten of boek spontaan een weekendje weg. Het geeft je relatie en je seksleven een boost. 

Gezondheid Lichamelijke beweging is essentieel onder invloed van planeet Mars. Maak hier tijd voor, anders word je zeer onrustig. Doe iets waar jij plezier aan beleeft, forceer niets. 

Carrière Je gaat volledig voor je job of studie nu. Dit zorgt voor positieve resultaten en hier en daar een succesje. Zolang je niet te veel werkt of studeert, is dat geen probleem. 

Geld Je bent niet zo met je financiën bezig deze week en daarin schuilt het gevaar. Doordat je niet weet wat je uit kunt geven, kan het misgaan. Check je saldo voor je op stap gaat. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Probeer issues los te laten. 

Relaties De passie lijkt te zijn verdwenen in je relatie. Planeet Uranus ligt dwars en dat maakt de boel saai en voorspelbaar. Zoek inspiratie op internet, dat kan het vlammetje weer helpen aansteken. 

Gezondheid De kans dat je weerstand nu wat lager is, is groot. Zorg dus goed voor jezelf. Ga op tijd naar bed, drink voldoende water en eet gevarieerd en gezond. Neem eventueel wat supplementen erbij. 

Carrière Vooral op je werk ervaar je deze week de nodige frustraties. De meeste issues liggen buiten jouw handbereik. Doe je ding en laat de rest los. De kans is dan heel groot dat het vanzelf opgelost wordt. 

Geld Zorg voor de nodige reserves. Dwarsligger Uranus kan voor vervelende verrassingen zorgen. Ben dus financieel voorbereid. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Je energielevel bereikt een historisch dieptepunt. 

Relaties Er spelen issues tussen jou en je lief en dat vreet aan je. Je slaapt er slecht van en de spanning is soms om te snijden. Dit heeft serieus aandacht nodig. 

Gezondheid Je energielevel bereikt een historisch dieptepunt vanwege een lastige planeet Mars invloed. Ertegen strijden heeft geen zin, daarmee maak je het alleen erger. Geef eraan toe en ben eens wat liever voor jezelf!

Carrière Doordat je niet zo goed in je vel zit, verloopt de boel op je werk eveneens minder. Een verlofdag nemen zou een goede optie zijn, zodat je weer op kunt laden. Dan kun je het allemaal weer een beetje beter handelen. 

Geld Hier ligt deze week het accent niet op. Je geeft niet veel geld uit, waardoor je ook niet snel in de problemen komt. Je zou beter iets kunnen doen of kopen om jezelf eens te verwennen. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Er staat je een relaxte week te wachten.

Relaties De planeten laten je deze week lekker met rust en dat merk je ook in je relatie. Alles gaat z’n gangetje en dat vind je prima. Voorspelbaarheid kan ook wel eens fijn zijn!

Gezondheid Je krijgt de kans om een dagje naar de sauna te gaan, een boek te lezen of lui op de sofa een serie te kijken. Het is maar net waar jij zin in hebt. Het draagt in ieder geval bij aan je fysieke en mentale welzijn deze week.

Carrière Ook je werk- of studieweek verloopt vrij rustig en voorspelbaar. Je ervaart in ieder geval geen stress of druk. Hierdoor kun je veel werk verzetten. 

Geld Zolang je niet overdrijft, kun je gerust geld uitgeven deze week. Koop alleen niet te veel van hetzelfde. Die neiging heb je nu namelijk wel. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Reken op de nodige uitdagingen deze week. 

Relaties Er kunnen irritaties in je relatie ontstaan, Schorpioen. Zeker wanneer je lief weinig doet in het huishouden of wanneer je minder aandacht krijgt. Probeer dan geen ruzie te zoeken. Geef eerlijk aan waar je behoefte aan hebt. 

Gezondheid Let tijdens het sporten op dat je niet overdrijft. Een goede warming-up is eveneens essentieel. Anders kun je onder invloed van planeet Mars onnodig een blessure oplopen. 

Carrière De week verloopt totaal anders dan gepland, daar zorgt grillige planeet Uranus voor. Dit maakt je onrustig. Je kunt het beter over je heen laten komen en issues als een uitdaging zien. 

Geld Een onverwachte rekening kan deze week roet in het eten gooien. Iets tofs kan hierdoor komen te vervallen. Ben creatief en kijk hoe je alsnog je favoriete item zou kunnen kopen. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Motivatie is een issue. 

Relaties Vurige planeet Mars ligt dwars, waardoor je relatie saai en vermoeiend verloopt. Zelf ben je ook niet zo gemotiveerd om hier iets aan te doen. Ben je single, dan doe je weinig moeite om deze status te veranderen. 

Gezondheid Net als de Tweelingen, kamp je met een laag energielevel. Je bent al moe wanneer je opstaat. Het is goed om te onderzoeken wat er werkelijk aan de hand is. Pak de oorzaak aan. 

Carrière Je hebt niet zo’n zin in je job of studie deze week. Ook dat valt je wijten aan de planeet Mars invloed. Je doet je ding, alleen haal je er weinig plezier en voldoening uit. Gelukkig is dit tijdelijk. 

Geld Je bent zelfs te moe om geld uit te geven! Je hebt nergens zin in of voor je gevoel tijd voor. Dat zorgt er wel voor dat je iets extra’s spaart en dat is mooi meegenomen. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Reken op een prettige week!

Relaties Planeten Mars, Uranus en Pluto staan aan je zijde, waardoor je een toffe tijd met je lief hebt. Zowel tussen als buiten de lakens. Als single kun je positief verrast worden. 

Gezondheid Je zit sinds tijden weer fysiek goed in je vel. Hierdoor ben je in staat om te bewegen, sporten of te fietsen. Doe dat gerust, alleen stop wanneer je last gaat krijgen van spieren of gewrichten. 

Carrière Op je werk of op school heb je het prima naar je zin. Het is niet te druk, maar ook niet saai. Eigenlijk verloopt alles heerlijk naar wens. 

Geld Op dit vlak is er weinig aan de hand deze week. Je hebt genoeg te besteden, maar dat wil niet zeggen dat je dat doet. Je gaat verstandig met je geld om. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen De week verloopt anders dan verwacht. 

Relaties Heb niet te hoge verwachtingen als het om je lief gaat. De kans is groot dat er weinig van terechtkomt en dat leidt tot teleurstellingen. Wees reëel of communiceer duidelijker. 

Gezondheid Je hebt de neiging om veel te piekeren en dat doet je niet goed. Je slaapt slecht of je komt in een sombere stemming terecht. Bedenk liever hoe je het wel zou willen en focus je daarop. 

Carrière De week verloopt anders dan verwacht. Spullen worden niet geleverd of je krijgt niet de medewerking waar je op had gehoopt. Er wordt een flexibele houding van je gevraagd en dat is soms lastig. 

Geld Ook bij jou kan een onverwachte rekening roet in het eten gooien. Heb je geen reserves, dan kan dit heel zuur zijn. Bedenk hoe je dit in de toekomst anders kan aanpakken. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Kom deze week in actie. 

Relaties Heb je als single je oog op iemand laten vallen, wacht dan niet af. Met planeet Mars in je teken, mag je best je stoute schoenen aantrekken. Kom deze week in actie voor wat je werkelijk wilt. 

Gezondheid Het doet je goed om in beweging te komen en te blijven. Je hoeft echt niet fanatiek te gaan sporten, maar wandelen, fietsen of yoga beoefenen is wel een prima optie. Het helpt je fit en gemotiveerd te blijven. 

Carrière Ook hier geldt dat het belangrijk is dat je assertief bent en opkomt voor wat je werkelijk wilt. Zeg geen ja, wanneer je iets niet wilt doen en vraag hulp wanneer dat nodig is. Zo maak je het voor jezelf een stuk prettiger allemaal. 

Geld Vermijd impulsaankopen. Wanneer je dat weet te doen, zit het wel goed. Dan heb je voldoende te besteden deze week.