Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Je relatie wordt onder invloed van planeten Pluto en Uranus een stuk spannender en interessanter": jouw horoscoop voor deze week

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Je hebt voldoende zelfvertrouwen, Ram.

Relaties Met alleen planeet Jupiter in je teken, ben je relaxt en heb je een gezonde dosis zelfvertrouwen. Handig wanneer je als single op iemand af wilt stappen. Heb je een vaste lover, dan wil je graag samen iets ondernemen deze week. 

Gezondheid Jupiter is de planeet van heling en gezondheid, dus de kans is groot dat je goed in je vel zit. Mocht je iets mankeren, dan ben je daar in no time van hersteld. 

Carrière Ben je deze week aan het werk, dan kost je dat weinig moeite. Je hebt de energie en daadkracht om je taken goed te vervullen. Deze planeetstand is echter gunstiger voor een vakantieweekje!

Geld Het lijkt erop dat je genoeg te besteden hebt om je week prettig te maken. Doe daar je voordeel mee. Een lunch, terras of dagje weg. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Er is nog steeds kans op verrassende ontwikkelingen. 

Relaties Nog steeds heb je planeten Mars en Uranus aan je zijde, wat de week spannend kan maken. Dus ook in de liefde! Relatie of niet, het zal allesbehalve voorspelbaar verlopen deze week. 

Gezondheid Ga in ieder geval goed voorbereid sporten. Zorg voor een gedegen warming-up om blessures te voorkomen. Verder zit je goed in je vel. 

Carrière Ben je aan het werk, dan kunnen er verrassende wendingen plaatsvinden. Inmiddels ben je dat wel gewend, alleen sta je er nu waarschijnlijk alleen voor, omdat veel collega’s op vakantie zijn. 

Geld Blijf rekening houden met onverwachte kosten zolang je onder invloed van planeten Mars en Uranus staat. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Een ideale vakantieweek, Tweelingen. 

Relaties Heb je vakantie, dan komt dat perfect uit. Je krijgt de tijd en ruimte om quality time met je lief door te brengen. Thuis of op je vakantieadres. 

Gezondheid Eindelijk ben je in staat om stoom af te blazen en heerlijk te relaxen. Daarom is deze week zeer gunstig wanneer je verlof hebt. Je komt volledig aan jezelf toe. 

Carrière Ben je toch nog, of weer aan het werk, dan staat je een relaxte week te wachten. Het is echt komkommertijd. Druk wordt het zeker niet, de kans dat je je gaat vervelen is een stuk groter. 

Geld Over je budget hoef je je geen zorgen te maken. Je hebt goed gespaard, zodat je nu ook iets uit kunt geven. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Voor single Kreeften hangt er een spannende ontmoeting in de lucht!

Relaties Planeten Venus en Uranus maken het voor jou als single superspannend deze week. Reken op een vlammende ontmoeting waar je het heet van krijgt. Heb je een lover, dan krijgt je seksleven een fikse boost. 

Gezondheid Er is een kleine kans op een infectie, maar verder ziet het er top voor je uit. Mocht je ziek worden, dan herstel je snel of blijkt het niets ernstigs te zijn. 

Carrière Met de enkele collega’s die niet op vakantie zijn, heb je genoeg te doen. Gelukkig is het samen wel knus en supertof. Dit bevalt je eigenlijk wel. 

Geld Houd rekening met onverwachte kosten of rekeningen die hoger uitvallen. Ben hier gewoon op voorbereid. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Je hebt moeite met de dagelijkse sleur, Leeuw. 

Relaties Wanneer je seksleven is ingedut, gaat je dat deze week flink irriteren. Planeet Uranus ligt dwars, je wilt opwinding en spanning en wanneer dat er niet is, baal je gigantisch. 

Gezondheid Je wordt onrustig van sleur en voorspelbaarheid deze week. Heb je geen vakantie, dan is dat nog erger. Dan weet je soms je draai niet te vinden. 

Carrière Je job is een goede uitlaatklep deze week. Toch kan dat ook tegenvallen wanneer het er heel rustig is. Je zult er deze week echt zelf een positieve draai aan moeten geven.  

Geld Op dit vlak mag je een stabiele week te wachten. Je hebt best iets te besteden om je week wat spannender of toffer te maken. Doe dat dan ook gerust!

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Een topweek voor sociale contacten. 

Relaties Planeten Mercurius en Uranus hebben een gunstige invloed op je sociale leven deze week, Maagd. Niet alleen als single is de kans groot dat je nieuwe mensen ontmoet. Ook wanneer je met je lief op vakantie bent. 

Gezondheid Doordat je zoveel onder de mensen bent en toffe gesprekken hebt, ben je happy. Hier houd je van! 

Carrière Ben je aan het werk, dan mag je op onverwachte hulp van collega’s rekenen. Sowieso wordt het supergezellig op de werkvloer onder invloed van deze twee planeten. 

Geld Je geeft deze week graag geld uit en soms iets te impulsief. Probeer je budget in de gaten te houden. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Een heerlijke relaxte week voor jou, Weegschaal. 

Relaties Je komt deze week volledig aan je lief, gezin of vriendschappen toe. De planeten laten je lekker met rust, waardoor je kunt doen waar je zin in hebt. Spreek dus naar hartenlust af!

Gezondheid Omdat je lekker tot rust kunt komen, zit je goed in je vel. Let wel op dat je niet gaat piekeren, dat is je valkuil wanneer je veel vrije tijd hebt. Zorg dan voor afleiding. 

Carrière Heb je geen vakantie, dan hoef je ook niet te vrezen voor een drukke werkweek. Het wordt eerder saai en de kans is groot dat je veel alleen bent. 

Geld Blijf waakzaam als het om je budget gaat. Uit verveling kun je wel eens vaker gaan shoppen en meer geld uitgeven dan je hebt. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Je schiet gemakkelijk in de stress deze week, Schorpioen. 

Relaties Grillige planeet Uranus ligt dwars en dat doet je relatie niet goed. Je hebt een kort lontje en je kunt weinig van je lover hebben. Dat maakt de sfeer gespannen. 

Gezondheid Je bent deze week zeer nerveus en je schiet snel in de stress. Zelfs wanneer je vrij bent. Mediteren of wandelen in de natuur kan je geest tot rust brengen. 

Carrière Ben je aan het werk, dan heb je het druk vanwege de afwezigheid van vakantievierende collega’s. Daar baal je wel van, vooral omdat je zelf ook niet veel kunt hebben nu. Doe wat je kunt, dat is goed genoeg. 

Geld Een onverwachte rekening verslechtert je humeur. Toch kun je hier niet omheen. Gelukkig heb je nog voldoende spaargeld. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Thuis zijn is deze week geen straf, Boogschutter!

Relaties Je vindt het deze week heerlijk om thuis te zijn, Boogschutter. Lekker met je lief chillen in de tuin of stoom afblazen tussen de lakens. Je hebt nu weinig nodig om happy te zijn. 

Gezondheid Je zit goed in je vel, of je nu vakantie hebt of niet. Je bent in staat om het rustig aan te doen en je laat je niet snel gek maken. 

Carrière Op dit vlak doe je ook niet meer dan nodig is en dat is prima. Waarschijnlijk ik het nu niet druk, dus daar kun je nu mee wegkomen. 

Geld Je hebt deze week niet zoveel behoefte om geld uit te geven. Thuis heb je alles waar je nu behoefte aan hebt en dat kost niets extra’s. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Positieve verrassingen op carrièrevlak, Steenbok.

Relaties Je relatie wordt onder invloed van planeten Pluto en Uranus een stuk spannender en interessanter deze week. Zeker wanneer je seksleven is ingedut. Als single mag je op een onverwachte ontmoeting rekenen. 

Gezondheid Verg niet te veel van jezelf qua sport en beweging. Dan kan het wel eens tegenvallen. Doe het rustig aan. 

Carrière Op dit vlak kun je wel eens positief verrast worden. Een interessant gesprek, een nieuwe job of aanbod. Het kan alle kanten uit. 

Geld Denk goed na voordat je geld uitgeeft, je kunt je euro namelijk slechts één keer uitgeven. Zorg dat je het aan iets tofs of waardevols uitgeeft. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Maak de week zelf spannend en interessant, Waterman.

Relaties Het kan een beetje saai zijn tussen jou en je lief deze week. Heb je daar last van, neem dan zelf een spannend initiatief. Als single lukt het helaas niet om een geschikte date te vinden. 

Gezondheid Je zit prima in je vel, alleen mis je een leuke uitdaging. Als luchtteken ga je dan snel piekeren en dat is de verkeerde kant uit fantaseren. Leid jezelf af met een activiteit of afspraak. 

Carrière De week kan zeer voorspelbaar worden. Het is gewoon rustig deze tijd van het jaar. Zie het als een kans om het rustiger aan te doen. 

Geld Gebruik je geld om iets tofs van te kopen of iets mee te ondernemen. Dan is het deze week goed besteed. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Reken op verrassende, nieuwe inzichten, Vissen. 

Relaties Je leert je lief deze week van een andere kant kennen en dat is verfrissend voor je relatie. Als single kun je plots gevoelens krijgen voor een oude bekende en dat verrast jezelf nog het meest!

Gezondheid Je bent deze week prima in staat om jezelf in balans te houden. Zeker wanneer je regelmatig tijd vrijmaakt voor jezelf. Houd dit ritme vol. 

Carrière Er gebeuren deze week dingen op je werk die je aan het denken zetten. Dit leidt tot verrassende nieuwe inzichten, niet in de laatste plaats over jezelf. Doe er je voordeel mee. 

Geld Op financieel vlak kun je nu beter geen risico’s nemen. Vermijd leningen en investeringen, dat loopt waarschijnlijk op een teleurstelling uit.