Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

4 modetrends die je deze lente overal gaat zien

doorNele Annemansop 22/04/2017

De lente is niet alleen het perfecte moment om een schoonmaak te houden in je huis, maar ook in garderobe. Wij tonen je graag een aantal trends die menig modeliefhebber nu al in haar kast heeft hangen, en jij weldra ook!

1. Gescheurde jeans
Gescheurde jeansbroeken paraderen al langer dan vandaag in het straatbeeld, maar deze lente worden ze pas echt hot. Kies voor een boyfriendmodel en combineer je jeans met een mooi paar hakken dat je benen én look extra klasse geeft.

GAP, € 69,95.

2. T-shirts met quotes
We waren al fan van de sweaters met quotes, en ook deze lente (en zomer) mag je het zeggen met je kleding in plaats van met woorden. Wil je deze nonchalante look wat eleganter maken? Stop je T-shirt dan vooraan in je broek. Je geliefde paar sneakers maken je outfit helemaal af.

Even&Odd - € 15,95.

3. Ontblote schouders
Ontblote schouders zijn het nieuwe decolleté van dit voorjaar. Draag er een mooie statement ketting of paar oorbellen bij om je hals nog meer te laten schitteren. Mag het iets meer zijn? Ga dan voor een blouse met opvallende mouwen.

New Look, € 24,95.

4. Bloemenprints
Als we denken aan de lente, denken we aan bloemen, véél bloemen. De romantische bloemenprints konden dan ook dit jaar niet ontbreken. Hou jij meer van een iets gewaagdere look? Kies dan voor een jeans met bloemenprint.

YAS, € 39,95.