Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

5 x warme geuren voor koude herfstdagen

doorValérie Wautersop 14/11/2017

Wij selecteerden speciaal voor jou 5 heerlijke parfums die je warmte bieden op koude herfstdagen.

ByRedo - Velvet Haze

Velvet Haze brengt ons naar kunstmatige paradijzen. Langs dit opwindende pad geeft de zoetheid van kokoswater snel over aan patchouli bladeren. De lucht is droog en de sfeer rustig. Een ervaring van alle zintuigen die de fluweelachtige cacao en de wilde muskus verrijkt met aardse toetsen. Geurcompositie: Top: Ambrette, Kokosnootwater, Hart: Patchouli bladeren, Basis: Cacao, Muskus.

Bestel nu voor € 98 voor 50 ml.

Tiffany - Signature Scent

De nieuwe geur van Tiffany & Co. verwoordt de luxe, glamour en romantiek van New York City. Met de basis van de nobele iris is Tiffany & Co. een sprankelende, bloemige muskusgeur. De geur opent met bruisende topnoten van mandarijnblad. In het hart speelt de kostbare irisbloem de hoofdrol, die voor het eerst gefacetteerd is voor Tiffany & Co.Tiffany Eau de Parfum voelt sensueel aan op de huid door de warme nuances van patchoeli omgeven door een verzachtende blend van musk-soorten. Zoals alle creaties van de juwelier wordt Tiffany & Co. Eau de Parfum aangeboden in de wereldberoemdeTiffany Blue Box®.

Bestel nu voor € 90 voor 50 ml.

Tom Ford - Black Orchid

Black Orchid is een luxueuze en sensuele geur die met zijn rijke en donkere akkoorden en aantrekkelijke melange van zwarte orchideeën en specerijen zowel eigentijds als tijdloos kan worden genoemd. De zwartglazen flacon straalt iconische stijl en wereldse glamour uit.

Bestel nu voor € 147,90 voor 100 ml.

Michael Kors - Sexy Ruby

Michael Kors introduceert Sexy Ruby, geïnspireerd door de unieke connectie tussen verleiding, kracht en glamour. Het punt waar fantasie en vrouwelijkheid elkaar kruisen en een vrouw op haar sexyst is. Gedurfd luxueus, briljant geslepen en betoverend. Een geur zo briljant als het juweel waarop het geïnspireerd is. Michael Kors Sexy Ruby is een moderne Chypre die sprankelt met vurige sensualiteit. De geur opent met een verleiding van sappige framboos en Perzik NaturePrint™ en een bouquet van vers gesneden abrikoos uit de Languedoc Roussillon streek uit Frankrijk. Mysterieuze, betoverende vuurrode edelstenen komen tot leven door de enorme hoeveelheid aan verrukkelijke rozenblaadjes, gecombineerd met abrikoos om de zachtheid van de huid te benadrukken.

Bestel nu voor € 74,50 voor 50 ml.

Maison Margiela - By the Fireplace

By The Fireplace combineert gerookte en houterige akkoorden met de subtiele zachtheid van hazelnoot om een bekend maar vergeten moment op te roepen - de warmte van een gezellige haard in het putje van de winter. De eerste zowel vrouwelijke als mannelijke geur in de ‘REPLICA’-collectie, een warme geur die gerookte houtnoten combineert met gegrilde hazelnoot. De koele hoofdnoot contrasteert met de warmere hartnoot van een zachte, omhullende en verslavende ervaring.

Bestel nu voor € 115 voor 100 ml.