Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

6 x de beste outfits om je benen langer te doen lijken

doorNele Annemansop 27/05/2017

Als je rondere billen wil, dan moet je dringend aan het squatten. Wil je een plattere buik? Dan is er nog altijd de plankchallenge. Voor langere benen bestaat er helaas geen kant-en-klare oplossing. Tenzij je natuurlijk de illusie creëert van ellenlange benen met een van deze zes outfits.

Draag een outfit in één kleur
Een outfit in een kleur creëert een mooie, lange lijn en zorgt er automatisch voor dat je langer lijkt. Het werkt voor vrijwel elke kleur, maar een ensemble volledig in het zwart, laat je niet alleen langer maar ook slanker lijken.
Bik Bok, € 34,95.

Draag een vestje dat hoger komt dan je taille
Zie jij waar haar taille eindigt en haar benen beginnen? Door een jasje te dragen dat wat korter is, lijkt je taille hoger en je benen langer.
comma, € 89,95.

Pas je schoenen aan aan je huidskleur
Ook je schoenen kunnen je makkelijk wat meer gestalte geven. Platte schoenen in een huidkleurige tint werken prima, een hak eronder nog beter.
Anna Field, € 31,95.

Kies voor broeken met een hoge taille
Een algemene vuistregel om je benen er langer te laten uitzien: creëer een taille die iets boven je eigen taille ligt. Zo lijken je benen minstens een paar centimeter langer. En dat kan niet alleen met een vestje, maar ook met een broek die mooi tot op de grond valt.
IVY & OAK, € 89,95.

En draag er een crop top op
We prezen de hogetaillebroeken al aan voor hun fantastische mogelijkheid om je benen er langer te laten uitzien, maar wil je nog een stapje verder gaan? Combineer ze dan met een crop top. Daardoor lijkt je romp korter (en je benen langer).
Coast, € 119,95.

Ga eens voor verticale strepen
Laat die horizontale strepen voor wat ze zijn en kies voor verticale strepen in de plaats. Die doen veel meer wonderen voor je figuur omdat ze het oog van boven naar beneden laten gaan, waardoor ze je lichaam verlengen.
Kiomi, € 49,95.