Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Beauty Must Have: Sisleÿa l’Intégral Anti-Age Crème contour des yeux et des lèvres

doorValérie Wautersop 09/10/2017

Als getuigen van ons leven vertellen onze ogen ons verhaal. Zij leggen onze gevoelens bloot en ontsluieren ons levensverhaal. Met het verstrijken van de jaren wordt ons gezicht getekend door het leven en worden deze lijnen van de tijd zichtbaar.  De oogcontour is de eerste zone waar het verstrijken van de tijd zichtbaar wordt. Deze ultrafijne zone is constant in beweging en daardoor uiterst kwetsbaar. Geleidelijk kunnen kringen en wallen ontstaan die de ogen een vermoeide uitdrukking geven,  evenals rimpels en lijntjes. 

Om de schoonheid van deze kwetsbare zones te behouden, werkt de nieuwe formule van  Sisleÿa l’Intégral Anti-Age Crème contour des yeux et des lèvres tegelijkertijd in op de belangrijkste problemen van de oogcontour: rimpels en gebrek aan stevigheid enerzijds, wallen en kringen anderzijds.  Zij pakt eveneens de ontsierlijke rimpels en droogtelijntjes van de lipcontour aan door ze te vervagen. 

Deze complete verzorging voor de oog- en lipcontour werkt doelgericht in op de levenscyclus van de cellen om rimpels te verminderen, de veerkracht van de huid te boosten en kringen en wallen onder de ogen te vervagen voor een meer open blik. 

Bestel Sisleÿa l’Intégral Anti-Age Crème contour des yeux et des lèvres nu voor € 163,50