Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

De beste beautytrucjes voor vermoeide mama's met weinig tijd

doorNele Annemansop 09/08/2017

Je kan niet onder stoelen of banken steken dat make-up wel het laatste is waar je aan denkt zodra je mama wordt. Gelukkig vonden wij enkele makkelijke trucjes waarmee je er instant ge-wel-dig (of althans minder moe) uitziet, zonder dat je er echt veel moeite moet voor doen. Geen dank!

Wees rijkelijk met je concealer
Gebruik je concealer niet alleen onder je ogen, maar ook op je oogleden, rond je neus, op je voorhoofd en kin. Door je concealer vooral in het midden van je gezicht te gebruiken, lijkt het erop dat je overal foundation draagt.

Ontdek hier nog twee verrassende plekjes waar je concealer zou moeten aanbrengen.

Onze favoriete concealer:

Yves Saint Laurent Touche Éclat, € 35,50.

Vergeet je blush niet
Laat poederblushes aan de kant staan en kies voor de crèmige variant die makkelijker smeert. Breng wat kleur aan op de appeltjes van je wangen en aanschouw hoe je je hele gezicht meteen een frissere look geeft. Gebruik hem ook gerust op je lippen voor een monochrome look.

Onze favoriete blush:

Estée Lauder Genuine Glow Blushing Crème for lips & cheecks, € 27,50.

Gebruik je lippenbalsem niet alleen op je lippen
Gebruik je favoriete lippenbalsem niet alleen om je lippen te verzachten, maar ook om je jukbeenderen een gezonde blos te geven en je wenkbrauwen onder controle te houden.

Onze favoriete lippenbalsem:

Filorga nutri-opvullende lippenbalsem, € 24,90.

Highlight je ogen
Geen tijd voor een uitgebreid schaduwpalet op je ogen? Breng dan een beetje highlighter aan in het midden van je bovenste oogleden. Elke keer dat je knippert, zullen de pigmenten licht vangen waardoor je er instant wakkerder uitziet.

Onze favoriete highlighter:

M.A.C Extra Dimension Skinfinish Highlighter, € 31.

Krul je wimpers
Een goede wimperkruller is een absolute must. Hij zorgt ervoor dat je ogen er groter en helderder uitzien, en hij zet je blik kracht bij. Heb je nog 15 seconden extra? Verhit hem dan even met je föhn voor een langer resultaat.

Onze favoriete wimperkruller:

ICI PARIS XL, € 4,95.