Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Doen! Maak je lippen kusklaar voor valentijn

doorValérie Wautersop 06/02/2017

Met wat geluk wordt valentijn een heus feest voor je lippen. Maak ze nu al kusklaar door ze uitgebreid te verzorgen. Een mooie lipstick maakt het helemaal af!

Perfect verzorgde en kusbare lippen krijg je door ze goed te verzorgen. Dit doe je in de volgende drie stappen:

1. Exfoliëren
Er bestaan heel wat verschillende manieren om je lippen te exfoliëren, gaande van ze zachtjes schrobben met een droge tandenborstel tot het maken van een homemade lipscrub met suiker en kokosolie. Wie liefst exfolieert met een potje uit de parfumerie kiest wat ons betreft best voor Poutmud van Glamglow, een product dat niet alleen exfolieert, maar ook egaliseert en hydrateert.

Glamglow - Poutmud, € 24,90.

2. Hydrateren
Je lippen voelen pas echt zacht aan wanneer ze goed gehydrateerd zijn. Investeren in een goede lippenbalsem die je lippen diepgaand verzorgt is geen overbodige luxe. Dit is onze huidige favoriet:

Guerlain - Smart Superlips, € 24,90.

3. Kleur
Eens je lippenbalsem goed is ingetrokken is het tijd om je lippen van een kleurtje te voorzien. Wat is er mooier voor valentijn dan stralend rood? Dit zijn onze drie favoriete rode lipsticks!

Dior, Rouge Dior in Red Smile, € 34,50- Urban Decay, Matte Revolution in Matte Temper, € 24,65 - Givenchy, Rouge Interdit in Rouge Interdit, € 31,50