Eindejaarswedstrijd: win 5 x een geschenkdoos van Louis Widmer

doorValérie Wautersop 07/12/2017

De eindejaarsfeesten komen met rasse schreden dichterbij. Omdat wij er ook graag bij zijn als het op cadeautjes uitdelen aankomt geven wij deze week elke dag een mooi cadeau weg.

De feestdagen staan voor de deur. Hoog tijd dus om je liefsten te verrassen met een leuk en mooi geschenk. Precies daarom pakt Louis Widmer nu uit met een prachtige geschenkdoos die zijn plaatsje onder je kerstboom zeker verdient.

In deze limited edtion koker zit een Douchecrème en een Lichaamsemulsie. De gloednieuwe Douchecrème is pure verwennerij voor je huid én is bovendien geschikt voor elk huidtype. Deze rijke verzorging reinigt je huid grondig, maar in alle zachtheid. Resultaat? Een zijdezachte en goed gehydrateerde huid.

De Lichaamsemulsie is perfect voor de normale of droge huid. Deze lichaamsverzorging heeft een geraffineerde textuur en zorgt ervoor dat je huid weer zijdezacht aanvoelt. Een garantie voor een langdurige, doeltreffende en evenwichtige hydratatie.

Deze twee musthaves zitten verpakt in een bijzonder elegante koker. Wil jij er eentje winnen? Neem dan deel aan onderstaande wedstrijd, want wij mogen 5 exemplaren weggeven.