Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Geen droogshampoo in huis? Dit product helpt je ook uit de nood

doorNele Annemansop 22/07/2020

Als je je net zoals ons geen leven meer zonder droogshampoo kan voorstellen, is merken dat de flacon leeg is net op het moment dat je je overslapen hebt en geen tijd hebt om je haar te wassen, de grootste horreur die je kan overkomen. Maar voordat je de deur uitgaat met een vettige coupe - en een slecht humeur -: wij vonden zonet een ander product dat je dag nog kan redden.

Dat talkpoeder ideaal is om je haardos een opfrisbeurt te geven, vertelden we je hier al. Maar nu blijkt dat er nog een product uit je beautycase je haar net iets langer schoonhoudt zonder wasbeurt: een transparante losse gezichtspoeder.

Dames met een vette huid kunnen haast niet zonder. Een losse gezichtspoeder is namelijk gemaakt om het glimmen en glanzen op het gezicht tegen te gaan en je T-zone olievrij te houden. Het is dus geen verrassing dat het poeder hetzelfde doet met je haar. Gebruik een poederkwast om een beetje van het product aan te brengen op je wortels, masseer het in, borstel het na enkele minuten weer uit en ta-da: je hebt je zonet een mogelijke badhairday verholpen en kan weer de deur uit met een stel frisse lokken.

Bonus: een poeder is een pak compacter dan een droogshampoo en dus ideaal om je heel de dag door te verzekeren van een matte T-zone en olievrije lokken.