Grauw weertje? 5 tips om bruiner te lijken zonder zon

doorValérie Wautersop 01/08/2016

Nu het weer in ons land op z'n zachtst uitgedrukt wisselvallig is deze zomer, kunnen thuisblijvers er niet meteen op rekenen ook in eigen land een mooi bruin kleurtje te krijgen. Met deze tips lijk jij toch net dat tikkeltje bruiner.

1. Drink wortelsap
Wortelsap is rijk aan bètacaroteen, een stof die ervoor zorgt dat je van binnenuit op z'n minst een klein beetje bruiner wordt. Werkt het best als je 2 glazen wortelsap per dag drinkt, maar verwacht er geen mirakels van.

2. Smeer je in
Smeer je in met een vette bodylotion, of met een olie met lichtweerkaatsende deeltjes. Bovendien zijn er momenteel heel wat producten op de markt die je lichaam tijdelijk van een goudbruine glans voorzien, maar die je er onder de douche zo weer afspoelt. Handig voor wie met zelfbruiner altijd vlekken oploopt.

Collistar - Magic Drops Face

Magische zelfbruiner voor het gelaat

€27,45Ontdek meer

3. Ga voor wit
Een paar witte sneakers onder een zomerjurkje doen je benen meteen een paar tinten donkerder ogen. En ze lopen ook nog eens een pak comfortabeler dan die zomersandaaltjes met dunne bandjes!

Adidas Originals STAN SMITH - Sneakers laag - white/mid grey

Onze favoriete witte sneakers

€99,95Ontdek meer

4. Gebruik bronzer
Een beetje bronzer op je jukbeenderen, slapen, kin en neusbrug doen wonderen voor het faken van een zongebruinde teint. Een glanzende bronzer geeft je huid bovendien een frisse en gehydrateerde look.

Urban Decay - Beached Bronzer

Prachtige bronzer voor lichaam en gezicht

5. Ga aan de zelfbruiner
Zijn bovenstaande tips alleen niet genoeg voor jou? Dan kan je alsnog de zelfbruiner bovenhalen. Dit is ons favoriete exemplaar!

Dior - Self Tanning Oil Body & Face

Heerlijke zelfbruinende olie

€37,45Ontdek meer