Mooi kerstcadeau: Carpe Clinic schenkt zelfvertrouwen

doorRedactieop 21/12/2020

Esthetische centrum ‘Carpe Clinic’ en Daisy Lynch, de bezielster achter de non-profit organisatie ‘Ritch Europe’ dat bedrijven begeleidt in hun reis naar een maatschappelijk verantwoorde onderneming, slaan de handen in mekaar voor een hoger doel dat niet beter omschreven kan worden als: “vertrouwen teruggegeven”.

Beide ondernemingen die dagelijks bezig zijn met het uiterlijk en innerlijk boosten van vertrouwen ongeacht gender, klasse of leeftijd, beslissen in een uitdagende periode hun netwerken aan elkaar te koppelen en een prachtig project op te zetten.

Geïnspireerd op de methodiek van Ritch Europe, geeft Carpe Clinic 10 personen de kans om hulp te bieden aan mensen met een fysiek probleem waarmee ze al een tijdje kampen en die vaak bovenop een fysische beperking ook een mentaal trauma vormt.

Deze fysieke beperkingen, littekens of letsels kunnen gaan van het behandelen van de baard bij transgenders, tot littekens, brandwonden of partnergeweld. Maar ook zwaar getroffen COVID19- patiënten die na een aanslepende herstelperiode, een beauty oppepper kunnen gebruiken, zijn bij dit project aan het juiste adres.

Wil jij graag je verhaal inzenden of ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt? Dan leest of luistert Carpe Clinic graag. Schrijf je in voor de laatste selectieronde via communicatie@mojoantwerp.be met in de onderwerpnaam DEELNAME GIVING TRUST BACK X CARPE CLINIC.