Must Have: BaByliss Steam Pure (+ WIN!)

doorValérie Wautersop 07/05/2018, laatst bijgewerkt op 02/05/2018

Wij testten de nieuwste stijltang van BaByliss voor jou uit en hebben meteen ook goed nieuws, want we mogen er ook nog eens drie exemplaren van weggeven.

Met een bos onhandelbare lokken is een stijltang absoluut geen overbodige luxe. Ik testte het nieuwste exemplaar van BaByliss uit, en was aangenaam verrast. Eerst en vooral warmt de stijltang erg snel op. Gedaan met minutenlang doelloos ronddrentelen in de badkamer tot je stijltang op temperatuur is, want dit exemplaar warmt op in amper 15 seconden.
Wat deze stijltang daarnaast zo speciaal maakt is dat hij erg lief is voor je lokken. Dankzij de ultrasonen die door de elektrische generator geproduceerd worden ontstaat een zichtbare nevel. Deze wordt daarna omgezet in microstoom, die het haar diep binnendringt en hydrateert. Op die manier ontstaat een beschermingslaag rond de haarvezel, zonder dat je lokken aangetast worden door de hitte. De ontwarrende kam die aan de platen van de stijltang vastzit maakt het stylen zelf bovendien eens zo makkelijk. Bij mij vertaalt zich dat in een mooie, gladde coupe, zonder dat ik er overdreven veel moeite of tijd moet insteken.
De Steam Pure ligt bovendien makkelijk in de hand, en is de enige stijltang waarmee ik er ook in slaag om mijn haar te krullen. Een gigantisch pluspunt, wat mij betreft, want hoe minder verschillende toestellen ik nodig heb in de badkamer, hoe liever.

De Steam Pure is verkrijgbaar voor de prijs van € 149,90, maar wij mogen drie exemplaren weggeven. Winnen? Neem dan snel deel aan onderstaande wedstrijd!