Nu bij Goed Gevoel: Rain Pharma verwenpakket

doorValérie Wautersop 17/10/2017

6 topproducten voor een stuntprijs (waarde €80)!

A: Amazing Oil Cleanser (30ml)
is een huidreiniger op basis van olie. Deze bijzondere formule verwijdert waterproof make-up, overtollig talg en verontreinigende stoffen uit de lucht in een handomdraai.

B: Brightening Face Scrub (20 ml) 

is een scrub op basis van oliebolletjes uit jojoba. Die verwijderen dode huidcellen in alle zachtheid zodat huidverstoppingen geen kans krijgen. Het resultaat? Een zachte huid en een stralende gloed!

C: Comforting Clay Mask (20 ml) 

is een heerlijk geurend en romig masker dat komaf maakt met onzuiverheden. De rijke formule verzorgt, verstevigt en kalmeert. Je huid is nadien egaal en voelt onbeschrijflijk zacht aan!

D: Dedicated Face Wash (30 ml)

is een intense maar toch milde reiniger die alle wateroplosbare vuilrestjes verwijdert. Het natuurlijke kokosschuim heeft een verkwikkend en verzachtend effect op je huid. De formule op basis van zuiver bloemenwater is sulfaat- en watervrij zodat je huid nadien niet droog aanvoelt of trekt.

E: Elementary Toning Mist (30ml)

is een water-zonder-water dat de huid kalmeert en ontspant nadat ze met water in contact gekomen is. De verstuiver op basis van rozenwater is een onmisbare stap in je reinigingsritueel maar je kan hem net zo goed in de loop van de dag gebruiken, als heerlijk opkikkertje.

F: Faithful Face Guard (20 ml) 

is een revolutionair 4-in-1 product dat zowel serum, en oogverzorging als dag- en nachtcrème is. Een natuurlijk verkregen extract uit rode alg vormt het sleutelingrediënt van deze verbluffende formule die geschikt is voor ieder huidtype. Het resultaat? Een zijdezachte huid met een instant glamour-effect! De geurige mix van essentiële oliën en oranjebloesem maakt je verwenmomentje compleet.

Bestel je pakket (mét Goed Gevoel!) nu voor € 16,90!