Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Ons ultiem stappenplan voor mooie volle lippen

doorSarah Van De Vijverop 11/05/2017, laatst bijgewerkt op 09/05/2017

Prachtige, volle lippen zonder je toevlucht te moeten nemen tot fillers? Het kan met ons stappenplan.

Stap 1: Tandenborstel

Mooie lippen, dat zijn ook verzorge lippen. Zorg er dus om te beginnen voor dat er geen losse velletjes meer op mond te bespeuren vallen. Dit doe je door gebruik te maken van een simpele tandenborstel. Door hiermee in zachte cirkelbewegingen over je lippen te gaan verwijder je niet alleen die lelijke velletjes, maar stimuleer je meteen ook de bloeddoorstroming. Hierdoor lijkt je mond automatisch voller.

Stap 2: lippenbalsem
Smeer je lippen vervolgens in met een goed hydraterende lippenbalsem. Hierdoor voorkom je dat de tere huid op je lippen gaat barsten. Laat vijf minuutjes intrekken vooraleer je verdergaat naar de volgende stap.

Stap 3: Lipliner
Leid iedereen om de tuin door je lippen net dat tikkeltje groter te tekenen. Begin bij de cupidoboog en omlijn ze net boven de rand van je lip. Ga zo verder naar de hoeken van je mond en laat je lipliner in de natuurlijke rand van je bovenlip overlopen. Kleur nu binnen de lijntjes je lippen in met je favoriete lippenstift. Let er wel op dat je de lijn niet te ver buiten je natuurlijke liprand tekent , want dat oogt al snel erg lelijk en nep.

Stap 4: Lipgloss
Haal je favoriete lipgloss boven en breng een klein beetje aan aan in het midden van je lippen. De glans in het midden je mond zorgt ervoor dat je lippen voller ogen.