Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Op deze 2 verrassende plekken zou je ook concealer moeten aanbrengen

doorNele Annemansop 08/02/2017

In goede en kwade dagen, in rijkdom en armoede, in ziekte en gezondheid: onze concealer blijft ons altijd trouw. Maar wist je dat je hem ook op deze twee plekjes van je gezicht moet aanbrengen?

Concealer: het wonderproduct van elke vrouw. Je grijpt ernaar op de dagen dat je te weinig sliep en je zwarte kringen moet bedekken – regelmatig dus - of als je onverwacht wakker wordt met een vervelende puist op je kin. Maar er zijn nog twee plekken waar je concealer zou moeten aanbrengen om er helemaal tiptop uit te zien.

Zo ga je te werk:
Nadat je wat concealer hebt aangebracht onder je ogen en op je puistjes, smeer dan ook eens een beetje rond je neusgaten en mond. Misschien merkte je het nooit eerder op, maar de meesten onder ons hebben last van vlekjes rond de neus en mond. En naast onze geliefde walletjes laten die verkleuringen ons ook moe lijken. Bovendien zeg je door er wat concealer op te deppen niet alleen vaarwel tegen die vervelende vlekjes, ook je hele gelaat ziet er frisser en egaler uit daarna. Absoluut het proberen waard dus!

Dit is onze favoriet: