Vitamine C: een ware anti-aging boost

doorEucerinop 23/05/2019

Dat vitamine C goed is voor je immuunsysteem, wist je waarschijnlijk al. Maar wist je al dat de bekendste vitamine ook wonderen doet voor je huid?

Voor het lichaam…
Kan vitamine C essentieel zijn! Het zorgt voor een stralende huid en versterkt het immuunsysteem. Maar wist je ook dat het een uitstekend anti-aging bestanddeel is?

En voor een stralende huid.
Zon, vervuiling, stress, … zijn bronnen van vrije radicalen die vroegtijdige huidveroudering versnellen. Met een doffe, vermoeide huid als resultaat.
Vitamine C geeft je huid opnieuw een boost. Het neutraliseert schadelijke vrije radicalen, versterkt het natuurlijke afweersysteem van je huid en stimuleert de aanmaak van collageen. Aangezien ons lichaam helaas niet in staat is om haar eigen vitamine C te produceren, dient de toediening extern te gebeuren.

Quote

'Je huid heeft vitamine C nodig om collageen te kunnen produceren, zodat de huid steviger en elastischer wordt. Bovendien is het een zeer krachtige antioxidant in combinatie met hyaluronzuur, waardoor je huid langer jong en fris blijft.'

‐ Anne-Marie van Geloven, Senior Medical Manager van Beiersdorf

10% pure en geactiveerde Vitamine C
Het dermatologische laboratorium van Eucerin ontwikkelde de Hyaluron-Filler Vitamine C Booster (verkrijgbaar bij de apotheek en parapharmacie): een serum met een unieke combinatie van 10% pure antioxidante Vitamine C, hyaluronzuur met anti-aging actie en Licochalcone A, antioxidant.
Na een gebruik van slechts 7 dagen is het resultaat al zichtbaar. Je huid wordt verstevigd, de rimpels worden opgevuld en je huid ziet er fris en stralend uit

Gebruik van het product
Omdat vitamine C snel oxideert dient het afgeschermd te worden van de lucht, om zo de effectiviteit te bewaren. Daarom ontwikkelde het dermatologische laboratorium van Eucerin een innovatieve verpakking met 2 delen: het bovenste deel bevat het pure vitamine C poeder en het centrale deel het serum van hyaluronzuur. Activeer de vitamine C in 3 stappen voor het eerste gebruik.

Druk
Eén druk op de knop bevrijdt het vitamine C-poeder uit het bovenste deel van de flacon, waardoor het in contact komt met de emulsie.

Schud
Schud de flacon minstens 10 seconden lang. De vitamine C wordt daardoor geactiveerd en is meteen uiterst doeltreffend.

Boost
Je verzorging is nu klaar voor gebruik. Druk op de flexibele knop om de formule te gebruiken en boost je huid!

Meer weten over de wetenschappelijke basis van het product? Neem dan hier een kijkje.

Dit artikel wordt u aangeboden door een adverteerder en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.