Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Waarom we ♥ cushion foundations?

doorAnn Willemsop 29/11/2016, laatst bijgewerkt op 29/11/2016

Van make-updebutanten tot -fanaten, iedereen lijkt verknocht aan cushion foundations. Ook bij Goed Gevoel ‘tappen’ we lustig mee. Waarom verovert deze trend zoveel badkamerkastjes (en handtassen)?

  1. Een cushion foundation verenigt een vloeibare formule met een compacte verpakking. Handig, ook voor onderweg. En een stuk veiliger dan doorsnee flacons die weleens durven te lekken.
  2. Het kussen transformeert de formule in een bijzonder lichte emulsie die al even licht aanvoelt op je huid. Gedaan met het vervelende maskereffect.
  3. Foundation was nog nooit zo makkelijk aan te brengen: je dept met het bijgeleverde sponsje op het kussen, brengt de make-up met tappende bewegingen aan op je gelaat en… klaar.
  4. Het kussen doseert de formule nauwkeurig en zuinig, zodat je zelf de dekkingsgraad kan bepalen. Duw lichtjes op het kussen voor een natuurlijke finish, oefen meer druk uit als je meer dekking wenst.
  5. Met andere woorden: met cushion foundations maak je je snel, makkelijk en mooi op, zowel in de badkamer als onderweg. Je zou voor minder overstag gaan voor deze make-uptrend.

Capture Totale Dreamskin Perfect Skin Cushion (aanbevolen verkoopprijs € 84,60) Dior. Bij de parfumerie. Bestel hier deze cushion foundation!

Teint Idole Ultra Cushion (aanbevolen verkoopprijs € 44) Lancôme. Bij de parfumerie. Bestel hier deze cushion foundation!

Nude Magique Cushion (aanbevolen verkoopprijs € 17,99) L’Oréal Paris. Te koop in de supermarkt en drogisterij.