Weinig tijd? Zo hou je je huid toch stralend jong

Dit artikel wordt u aangeboden door Dermalogica

Zit jij elke dag in de file naar je werk en hol je van de ene vergadering naar het andere netwerkevent? Dan schiet er niet veel tijd over voor goede gewoontes als huidverzorging. Maar zo’n drukke levensstijl eist wel zijn tol. Met onderstaand snel stappenplan hou je je huid toch energiek, jong en gezond.

1. Reinig je huid dagelijks

De start van elke huidverzorgingsroutine? Reinigen! Na een lange dag - of nacht - zijn je poriën doordrongen van stof en zweet. Verwijder die zowel ’s morgens als ’s avonds met een zachte reiniger. Let erop dat je een product kiest zonder schadelijke ingrediënten. Klinkt logisch, maar wist je dat zelfs toegevoegde parfum je huid kan irriteren en puistjes kan veroorzaken? Dermalogica blijft weg van chemische kleur- en geurstoffen, alcohol en minerale oliën, en is daarom altijd een uitstekende keuze.

2. Kies een goede moisturizer

Een gedehydrateerde huid ziet er flets uit, voelt trekkerig aan en is meer vatbaar voor rimpels. Bovendien schiet je talgproductie na verloop van tijd de hoogte in, met een vettige schijn en onzuiverheden tot gevolg. Met een goede moisturizer, zoals de nieuwe Dermalogica Prisma Protect SPF30, kan je dat gemakkelijk voorkomen. De crème bevat geavanceerde vochtmagneten, die ervoor zorgen dat je huid de hele dag door gehydrateerd blijft. 

3. Bescherm je huid tegen de zon en luchtvervuiling

De beste manier om huidveroudering tegen te gaan, is je goed beschermen tegen uv-stralen. Gebruik daarom verzorgingsproducten met een sun protection factor, kortweg SPF. De actieve ingrediënten van Prisma Protect SPF30 neutraliseren niet alleen uv A- en uv B-stralen, maar ook vrije radicalen. Die komen vrij onder invloed van zonlicht en tasten het bindweefsel aan, waardoor je huid minder jong en elastisch wordt. Ook luchtvervuiling is een belangrijke bron van radicalenschade. Prisma Protect SPF30 blokt 85% van de vervuiling af! Als finishing touch schuilt in de moisturizer een fotosensitief ingrediënt, dat licht omzet in energie voor je huid. Het resultaat? Een gezonde, gelukkige gloed in een handomdraai. 

Prisma Protect SPF30 zelf ervaren? Bezoek op 30 maart of 25 mei de Dermalogica Concept Spaces in Gent, Antwerpen, Maastricht of een Dermalogica Ambassador en krijg een gratis FaceFit treatment. Kan je niet wachten? Vind hier je dichtstbijzijnde huidexpert voor een gratis huidanalyse en kennismaking met de Prisma Protect SPF30. De Prisma Protect SPF30 is verkrijgbaar vanaf 7 maart via deze link.