Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Win! Een anti-stress arrangement bij Instituut Elise

doorNathalie Topsop 15/02/2017

Wil jij de drukte van alledag even vergeten? Dan ben je bij Instituut Elise zeker en vast aan het juiste adres. Hier vergeet je meteen al je zorgen en muizenissen. En wat nog beter is: zij trakteren een van onze lezeressen op hun ultieme anti-stress arrangement!

Goed Gevoel testte de Aquazen Ritueel-behandeling. De verzorging bestaat uit een volledige bodyscrub en een ontspannende pakking van het lichaam met calciumalgen, een relaxerende gelaatsverzorging met nadruk op de oogcontouren en een zen-massage met een warmwaterballon.

1 Locatie ****
Geen gewring door smalle straatjes of gedoe met eenrichtingsverkeer, want Instituut Elise is gelegen aan een brede industrieweg, vlak bij de autostrade. De zaak zit een beetje verscholen achter de schrijnwerkerij van de man des huizes, maar gelukkig maakt een sierlijk naambord me meteen duidelijk dat ik wel degelijk aan het juiste adres ben. Dankzij de ruime parking is er van parkeerstress geen sprake, evenmin van een dekselse parkeermeter die van voldoende kleingeld voorzien moet worden. 

2 Ontvangst ***
Ik word zakelijk maar hartelijk ontvangen door Elise, de vrouw achter dit wellness- en relax-
complex. Na een korte rondleiding mag ik meteen plaatsnemen op de massagetafel. De subtiel
geurende kaars die in de ruimte brandt, doet me meteen ontspannen.

3 Sfeer & gezelligheid ****
Alle ruimtes in dit instituut zijn modern en goed afgewerkt, zonder al te veel overdadige tralala of schreeuwerige versieringen. Dankzij die sobere strakheid kom ik meteen tot rust. En zodra Elise begint te masseren, wint de zalige roes waarin ze me brengt het van mijn interesse in haar interieur.

4 Behandeling *****
Je hebt weleens van die behandelingen die in een vingerknip ten einde lijken. Dat is hier
absoluut niet het geval. Terwijl ik wegdommel op de verwarmde massagetafel – dikke plus voor de comfortabele Tempurmatras – blijft de verwennerij maar komen. Een hoofdmassage, gelaats-
verzorging, packing én een massage met een speciale warmwaterbal als kers op de taart: de hemel op aarde bestaat! De brushing en maquillage die daarna volgen, vormen de perfecte afsluiter van dit dagje verwennerij.

5 Ons oordeel ****
Ontspannende gelaats- en lichaamsbehandelingen, enkele uurtjes de dagelijkse beslommeringen vergeten in het privéwellnesscomplex of je een nieuwe look laten aanmeten: wie zich even een koning(in) wil wanen, is bij Elise zeker aan het juiste adres. Omdat genieten hier in duo kan gebeuren, vormt het de ideale locatie voor een dagje onder vriendinnen, moeder en dochter of geliefden.

Instituut Elise,
Zavelheide 9A,
2200 Herentals,
014/72.61.30,
www.instituutelise.be.
Enkel op afspraak.

Prijs van de behandeling die wij geprobeerd hebben: Aquazen Ritueel (120 minuten):
€ 120. 

Wij mogen een lezeres van dit heerlijke arrangement laten genieten. Waag hier je kans!