Win! Een detoxbehandeling- en massage bij Spa Cinq Mondes

doorNele Annemansop 16/05/2018

Wil jij je ook eens laten verwennen? Wij mogen twee lezeressen gelukkig maken met de ‘Udarabhyanga Detox’-behandeling-massage bij Spa Cinq Mondes in Terhulpen waar wij ook van mochten genieten.

1. Locatie *****

Een verborgen groene en rustgevende parel op amper enkele kilometer van het centrum van Brussel: het lijkt te mooi om waar te zijn, maar beschrijft wel perfect de ligging van de Spa Cinq Mondes van Dolce La Hulpe. Dit heerlijke toevluchtsoord ligt namelijk pal in het hart van het Zoniënwoud, waardoor ik tijdens het binnenrijden van het prachtige domein al ogen tekortkom. Bonuspunten gaan naar de gratis parkeergelegenheid vlak bij het resort.

2. Aanbod ****

Gefascineerd door massages en welzijn trokken oprichters Nathalie en Jean-Louis Poiroux heel de wereld rond voor hun zoektocht naar de beste schoonheidsrituelen en -behandelingen. Het resultaat? Een ruime, maar vooral verrassende waaier aan schoonheidsbehandelingen die je meenemen op ontdekkingsreis van Bali en Indonesië tot China en Japan.

3. Sfeer & gezelligheid *****

Of het nu ligt aan de rustgevende waterdruppels van de fontein bij de ingang, het uitzicht op het postkaartwaardige bos, de bordeauxrode muren met houten accenten of de heerlijke ligstoelen waarin je mag relaxen: zodra je één voet – of slipper, want die krijg je er gratis bij – zet in de spa, voel je je onmiddellijk helemaal zen. Toegegeven, het is een cliché, maar hier ik waan me écht in een oase van rust.

4. Behandeling ****

Ik mag plaatsnemen voor de ‘Udarabhyanga Detox’-behandeling die – gelukkig – aangenamer en minder tenenkrommend is dan de uitspraak doet vermoeden. De vijftig minuten verwennerij beginnen met een zachte rugmassage om alle spanningen weg te nemen. En dat lukt bijzonder goed; uit pure ontspanning begin ik bijna te kwijlen door de opening waar mijn hoofd op rust. Daarna volgt een ietwat ongewone doch deugddoende buikmassage die mijn lichaam zou helpen te ontgiften. Om dat proces te optimaliseren krijg ik vervolgens een warme, zuiverende wrap om mijn buik gewikkeld terwijl alle spanning uit mijn nek en hoofd gemasseerd wordt. Als kers op de taart verwent de schoonheidsspecialiste me met een heerlijke been- en voetmassage.

5. Ons oordeel *****

Ik heb ontzettend genoten van het dolce far niente in de prachtige Spa Cinq Mondes. Mij zien ze hier zeker terug!

Praktisch

Spa Cinq Mondes van Dolce La Hulpe, Brusselsesteenweg 135, Terhulpen, 02 290 99 01, cinq.mondes@dolce.com, www.dolcelahulpe.com/nl/spa. Prijs van de behandeling die wij testten: € 105 voor de ‘Udarabhyanga Detox’-behandeling-massage van 50 minuten.

Wil jij genieten van deze behandeling? Doe dan hier snel mee aan onze wedstrijd en waag je kans!