Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Win! Een gelaatsbehandeling bij Maison Charlotte Haute Beauté!

doorNele Annemansop 18/01/2017

Droom jij ook van een heerlijke gelaatsverzorging of kan je huid wel een opkikkertje gebruiken tijdens deze koude winterdagen? Wij mogen een van onze lezeressen gelukkig maken met een Soin Idéal-behandeling bij Maison Charlotte Haute Beauté!

Goed Gevoel onderging een evenwichtherstellende gelaatsverzorging bij het schoonheidsinstituut Maison Charlotte Haute Beauté.

1 Locatie ****
Maison Charlotte ligt op enkele minuten van de autosnelweg, naast een industrieweg, en is dus makkelijk bereikbaar met de auto. Dat het instituut niet pal in de stad ligt, was een bewuste keuze om parkeerplaats te kunnen voorzien.

2 Ontvangst *****
Ik word meteen hartelijk ontvangen door de sympathieke Charlotte. Terwijl ze me trakteert op koffie en enkele Ferrero Rochers, vertelt ze me gepassioneerd over haar beautysalon dat ze vorig jaar opende. Ze telt slechts 21 lentes, maar dat doet niets af aan haar kennis en professionaliteit. Ik laat mijn gelaat met een gerust hart onder handen nemen.

3 Sfeer & gezelligheid *****
Meteen als je de zaak van Charlotte binnenstapt, baad je in luxe met veel houten en gouden accenten, gecombineerd met moderne toetsen. Een echt pareltje waar je graag urenlang wil vertoeven.

4 Behandeling *****
Mijn gelaat kon door de koude wintermaanden wel een opkikkertje gebruiken en ook de pukkeltjes op mijn voorhoofd en kin mochten eens aangepakt worden. De gelaatsbehandeling begint met een deugddoende massage en een reiniging, terwijl ik zachtjes wegdommel op het verwarmde bed. Daarna bekijkt Charlotte zorgvuldig mijn huidtype om de juiste producten te kiezen. Een zuiverende massage in combinatie met de Rénovateur van Carita Paris met geroosterde zonnebloempitten maakt mijn huid weer glanzend en zacht. Daarna volgt een zuiverend serum dat door het Cinetic Lift Expert-apparaat diep kan indringen. Na het verwijderen van zwarte puntjes en het epileren van mijn wenkbrauwen brengt Charlotte nog een serum aan, dat ze met metalen handschoenen op mijn gezicht masseert. Daardoor verbetert de bloedcirculatie en kan het serum beter zijn werk doen. Ik word ook nog verwend met een masker en een handmassage. Tot slot brengt ze nog een serum, dat door de leds van de Cinetic Lift diep in de huid dringt, en een dagcrème aan. Het resultaat? Anderhalf uur puur ontspannen en genieten, én een stralende teint.

5 Ons oordeel *****
Charlotte is gespecialiseerd in anti-aging, maar ze biedt ook ontharing, mani- en pedicure, afslankings-, lichaams- en andere gelaatsbehandelingen aan. Daarom kunnen zowel vrouwen als mannen van elke leeftijd en met elk huidtype terecht bij het unieke en luxueuze concept van Maison Charlotte Haute Beauté.

Maison Charlotte Haute Beauté,
Tervantstraat 50, 3583 Paal-Beringen,
011 71 90 99, 0471 30 3070,
www.maison-charlotte.be.
Enkel op afspraak.

Prijs van de behandeling die wij geprobeerd hebben: Cinetic Ideal: evenwichtshersteller - Soin Idéal (90 minuten) € 126.

Wil jij ook kans maken op deze behandeling? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd!