Win! Een Goed Gevoel-behandeling bij La Forêt in Lanaken

doorValérie Wautersop 19/09/2018

Elke maand testen we de leukste beautyadresjes van het land. En jij kan in onze voetsporen treden! Want de behandelingen die we getest en goedgekeurd hebben, mogen we cadeau geven aan een gelukkige winnaar.

Gelegen aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen is  hotel La Butte Aux Bois een absolute oase van rust. Spa Retreat La Forêt, onderdeel van het hotel maar apart te boeken, weerspiegelt dat gevoel perfect. Wie er binnenwandelt voelt zich meteen tot rust komen dankzij de aangename atmosfeer en stijlvolle inrichting. Ik mocht er kennismaken met de JetPeel dieptereiniging, een gelaatsbehandeling specifiek gericht op huidverjonging- en verbetering. Met lucht en water sluist de JetPeel vitamines diep in de huid, peelt, voert lymfevocht af en stimuleert de stofwisseling en doorbloeding. Afgewerkt met een heerlijk gezichtsmasker laat deze behandeling mijn gelaat stralend en gehydrateerd achter. Daarna is het tijd voor de een massage op het nieuwste paradepaardje van La Forêt: de quartzbank. Tijdens een Quartzstempelbehandeling voel ik me helemaal tot rust komen door de heerlijke drukmassage met warme Quartzstempels. Deze warme stempels, gevuld met door goud omhulde quartzsteentjes, zorgen ervoor dat de reflexzones van de huid worden geactiveerd en de afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd. Maar bovenal laten ze me achter met een ultiem ontspannen gevoel. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Praktisch: La Forêt, Paalsteenlaan 90, 3620 Lanaken. spa@labutteauxbois.be. www.labutteauxbois.be. Prijs: € 119 voor een Jetpeel-behandeling van 60 minuten. Wij mogen een lezeres gelukkig maken met een speciale 'Goed Gevoel'-behandeling. Klik op deze link om deel te nemen aan de wedstrijd.