Win! Een kapbeurt + gelaatsverzorging + make-up bij Ozee

doorKristina Rybouchkinaop 17/05/2017, laatst bijgewerkt op 16/05/2017

Zin om eens helemaal in de watten gelegd te worden? Lees dan snel verder, want wij mogen één lezeres verwennen met een bezoek aan Ozee in Koksijde. Je haar wordt gekleurd, geknipt en verzorgd, je krijgt een gelaatsverzorging op maat en de visagiste zorgt voor passende make-up. Word jij de gelukkige?

1. Locatie ****
Kap- en beautysalon Ozee ligt in het hartje van Koksijde, op twee minuten van het strand en het casino. Ideaal als je er verblijft, minder handig als je gewoon langskomt, want dan is het even zoeken naar een parkeerplaats. De kusttram is een betere optie.

2. Ontvangst ****
Er is op een doordeweekse middag meer volk in het salon dan ik verwacht had. Alle kapsters zijn dus druk in de weer wanneer ik binnenkom, maar uitbaatster Joke begroet me toch enthousiast en leidt me meteen naar mijn stoel.

3. Sfeer & gezelligheid ****
Ozee is een stuk groter dan je op het eerste gezicht zou vermoeden, met een kapgedeelte voor mannen en vrouwen, verschillende behandelruimtes en een make-upcorner. Alles oogt nieuw en netjes.

4. Behandeling ****
Met de zomer in aantocht wou ik mijn lokken graag iets lichter hebben. Op aanraden van de kapsters laat ik eerst een kastanjekleur aanbrengen, die mijn haar verzorgt en mijn eigen tint meer glans geeft. Daarna krijg ik een natuurlijke ombre. Ik ben nerveus voor het resultaat en dat laat ik meermaals merken. Misschien zijn de kapsters daarom extra voorzichtig, want het blond op mijn toppen mocht wel iets prominenter aanwezig zijn. Niet bang zijn en duidelijk uitleggen wat je wil is dus de boodschap! Na de kleuring neem ik plaats in de beautyruimte voor een Comfort gelaatsverzorging van Sothys. Ik sluit mijn ogen en geniet van de reiniging, gezichtsmassages en maskertjes met aangepaste producten voor mijn gevoelige huid. De verzorging voelt werkelijk hemels, ik ben zo relaxed dat ik op het einde zelfs even indommel. Ook het resultaat mag er zijn, mijn huid ziet er stralend uit. Als afwerking wordt mijn haar gebrusht in zwierige beachwaves en krijg ik dagmake-up op.

5. Ons oordeel ****
Superhandig dat je maar op één plek moet zijn voor een kapbeurt én beautybehandeling. Naast gelaatsverzorgingen kan je hier trouwens ook terecht voor massages, epilaties, manicure, noem maar op.

Praktisch:
Ozee Koksijde, Zeelaan 317, 8670 Koksijde, 058/51.13.78, info@ozee.be, www.ozee.be.
Op afspraak. Prijs van de behandeling die wij geprobeerd hebben: kleur shades, ombre balayage, snit, brushing en verzorging: € 160,20. Gelaatsverzorging: € 75. Make-up: € 20.

Wil jij kans maken op deze behandelingen? Neem dan hier snel deel aan onze wedstrijd!