Win! Een New-lookwenkbrauwbehandeling

doorValérie Wautersop 21/12/2016

Droom jij ook van perfect verzorgde wenkbrauwen? Bij BAR in Antwerpen kennen ze er alles van. Waxen, trimmen, kleuren … Na een new-lookwenkbrauwbehandeling stap je gegarandeerd buiten met een openere en frissere blik. Wil jij ook kans maken op zo’n new-lookwenkbrauwbehandeling?

Goed Gevoel deed de test en ging langs bij BAR in Antwerpen.

1. Locatie: ***
De eerste browwaxbar van Antwerpen is gehuisvest in een prachtig herenhuis. Parkeren op het Zuid is niet makkelijk, maar ik vind toch snel een plekje in de buurt – wel betalend. De Gedempte Zuiderdokken zijn ook op slechts twee minuten wandelen.

2. Ontvangst: ****
Ik word hartelijk ontvangen door de sympathieke Naomi, die me vol passie vertelt over haar waxbar. Ze had al een schoonheidssalon in Edegem en runt nu sinds vijf maanden dit extra adresje in Antwerpen. De focus ligt hier op het waxen van wenkbrauwen – die zijn hot.

3. Sfeer & gezelligheid: ****
BAR is een mooi en stijlvol salon. De sobere zwart-witinrichting is eenvoudig maar gezellig. In de galerij hangen adembenemende foto’s van fotografe Jelka Smolders.

4. Behandeling: *****
Ik probeer mijn wenkbrauwen zo goed mogelijk te verzorgen en ben regelmatig met het pincet in de weer. Toch vind ik de juiste vorm in mijn wenkbrauwen krijgen en behouden niet evident. Vóór mijn bezoek aan BAR kreeg ik de opdracht om minstens twee weken lang mijn pincet te verstoppen, zodat Naomi voldoende haartjes had om mee aan de slag te gaan. Mijn wenkbrauwen worden eerst zorgvuldig geborsteld. Omdat ze donker genoeg zijn, hoeven ze niet gekleurd te worden. Het begin-, eind- en middelpunt wordt opgemeten en met behulp van een touwtje wordt de juiste vorm uitgetekend. Te lange haren worden getrimd en wat buiten de vorm valt, wordt gewaxt. Het waxen gebeurt snel en bijna pijnloos. Overgebleven donshaartjes worden nog weggehaald met een pincet om het helemaal perfect te maken. Het resultaat is opmerkelijk: mijn blik is veel opener en frisser, mijn ogen lijken wel gelift!

BAR, Pacificatiestraat 39,
2000 Antwerpen, 03/448.05.17,
info@barbybellanaim.be,
www.browwaxbar.be.
Enkel op afspraak.

Prijzen van de behandelingen die wij uitgeprobeerd hebben: wenkbrauwen new look: € 45 en full legs wax: € 45.

Wil jij ook kans maken op deze behandeling? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd!