Winnen: 10 x 'Princesse de jour' dagcrème van Anny Rey

doorRedactieop 05/12/2020

Voelt je gelaat droog aan? Dan kan je wel raden dat je huid snakt naar hydratatie. Gelukkig mogen wij een dagcrème weggeven die dat euvel kan verhelpen.

Maar liefst 51 jaar is het Franse verzorgingsmerk Anny Rey Monaco een gewaardeerd cosmeticabedrijf. Omwille van de hoge concentratie aan actieve ingrediënten zijn de producten een echte wellness voor je droge huid. De princesse de jour is hét product waarmee het allemaal begon. Meer dan 50 jaar geleden werd dit product vernoemd naar de toenmalige prinses van Monaco Grace Kelly.

Deze moisturizer hydrateert de huid en maakt ze voller omwille van haar extracten van bruine algen, hyaluronzuur, marine bronwater, abrikozenpitolie en vitamine E.

Klinkt goed, niet? Dan hebben wij goed nieuws, want wij mogen tien exemplaren van de princesse de jour weggeven? Beantwoord snel onderstaande wedstrijdvraag om jouw exemplaar in de wacht te slepen!

Voor meer online verkoopinformatie, neem dan zeker een kijkje op de website inspiredbynature.dlgworld.com of op de website www.dlgbelgium.be voor alle Anny Rey verdeelpunten.