Winnen op woensdag: een gelaatsverzorging 'Flash Treat' bij Lux in Gent

doorBirte Govartsop 29/11/2017

Geen tijd voor een uitgebreide gelaatsverzorging of weinig zin om er een fortuin aan uit te geven? Dan is de Flash Treat die redactrice Birte uittestte bij Lux in Gent écht iets voor jou. En wij hebben goed nieuws, want ook jij kan er eentje winnen!

De Flash Treat is een gelaatsverzorging voor vrouwen én mannen van alle leeftijden, die amper 35 minuten duurt en ook slechts 39 euro kost. Ideaal voor een drukbezette journaliste-met-kind, en dus trek ik op een woensdag na mijn werk naar Lux in Gent.

Ik word warm verwelkomd door schoonheidsspecialiste Lynn, die de zaak een kleine twee jaar geleden opstartte. In een verkennend gesprek vraagt ze me naar mijn huid en haar behoeftes en legt ze uit wat de behandeling precies inhoudt en welke merken ze zal gebruiken, namelijk [comfort zone] en pHformula. Terwijl Lynn een tas koffie voor me zet - pluspunten, want de koffie is nog lekker ook! - neem ik plaats op de behandelstoel.

Lynn begint met het grondig reinigen van mijn huid. Nadien is het tijd voor een peeling, waarbij ze een concentraat gebruikt dat nét een tikkeltje actiever is, om een even mooi resultaat te krijgen als bij langere behandelingen. De peeling wordt gevolgd door een actief concentraat. In mijn geval is het een concentraat dat mijn huid hydrateert, verheldert én littekens van acné minder zichtbaar maakt, maar de werking en intensiteit van de behandeling worden telkens aangepast aan de huidconditie en wensen van de klant. Heb jij dus last van rode vlekjes of overgevoeligheid of heb je een grove huidtextuur? Lynn voorziet de gepaste kuur! De behandeling wordt afgesloten met een gepaste crème en UV-bescherming en na een klein uur zit ik effectief opnieuw in de auto.

Het resultaat? Net na de behandeling straalt mijn huid als nooit tevoren, om na twee dagen plots heel droog aan te voelen. Lynn had me daar al voor gewaarschuwd en me aangeraden om een extra voedende crème te gebruiken, en inderdaad: nog enkele dagen later straal ik als nooit tevoren én hoef ik zelfs enkele dagen geen fond-de-teint te gebruiken. Ik ben fan!

Meer info op www.luxgent.com. Wil jij je ook in de watten laten leggen door Lynn? Neem dan hier deel aan onze wedstrijd!